SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya PMYO Atışta Birinci

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Teşkilatının 166. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle, Polis Akademisi Başkanlığı 1. Başkanlık kupası Havalı Tabanca atıcılık yarışmasında Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu, 23 okul arasında birinciliği elde etti.

Polis Meslek Yüksek Okulu'nun konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Emniyet Teşkilatının 166. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle, Polis Akademisi Başkanlığı 1. Başkanlık kupası, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı 23 Polis Meslek Yüksek Okulu arasında Havalı Tabanca Atış Müsabakası 04-06 Mart 2011 tarihleri arasında Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı havalı tabanca atış poligonunda her okuldan 4 sporcunun katılımıyla gerçekleşmiştir.

Polis Akademisi 1. Başkanlık kupası Havalı Tabanca Atış Müsabakasına, Malatya Polis Meslek Yüksek Okulunu temsilen Malatya İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Emniyet Amiri Mustafa TAŞCAN ve Malatya Polis Meslek Yüksek Okulunda görevli Komiser Yardımcısı Faruk BAŞKAYA sorumluluğunda Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden Yunus PEHLİVAN, İlyas DEMİR, Münir ÇOŞAN ve Cengiz GÜVER’ den oluşan 4 kişilik havalı tabanca atış takımı katılmış, 23 Polis Meslek Yüksekokulu arasından takım halinde 1. (birinci) liği kazanmış, Münir ÇOŞAN ayrıca ferdi sırlamada 2. (İkinci) olmuştur.

Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü sayın İbrahim AZCAN 18 Mart 2011 Cuma günü saat:16:00’da yapılacak olan Bayrak töreninde öğrencilere ödül verecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız