SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Polisi de Uyarıldı

A- A+ PAYLAŞ

Bir ihbarı değerlendiren Bingöl Emniyet Müdürlüğü, bagajında bomba yapımında kullanılan malzeme bulunduğu tespit edilen sahte plakalı araç için alarma geçti.

Son günlerde terör örgütleri tarafından artırılan bombalı saldırılar, sıkı güvenlik önlemlerinin alınmasına neden oldu. Bingöl Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan bir istihbarat üzerine, bomba yapımında kullanılan çok sayıda malzemenin bagajında bulunduğu değerlendirilen özel bir otomobilin bölge illerinde olduğu tespit edildi. Yapılan çalışmalar sonucunda sahte plakalı olduğu tespit edilen şüpheli aracın en son Elazığ'da görülmesi üzerine; Tunceli, Malatya, Diyarbakır, Muş ve Bitlis Emniyet Müdürlüğü uyarıldı. Şehir merkezinde bombalı saldırı yapacağı duyumu alınan aracın bulunması için il giriş ve çıkışlarında uygulama başlatıldı. Özellikle gece görev yapan ekipleri uyaran Emniyet Müdürlüğü, araç için verdikleri eşkal üzerinde duyarlı olunması ve görülmesi halinde takviye kuvvet istemeden müdahale edilmemesi konusunda uyarıda bulundu.

Aracın ön tarafında son rakam grubu alınamayan 23, arka tarafında ise farklı bir plaka olduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız