SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Rotasını Değiştireceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak Kahraman44 kod adlı bir operasyonunda 102 kilo 624 gram eroin ele geçerken, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, uyuşturucu sevk güzergahındaki Malatya rotasını operasyonlarla değiştireceklerini söyledi.

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, gece yapılan operasyon sonrasında Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şubesi'ne gelerek, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Kahya, eroinin Echo adlı narkotik köpeğin kontrol esnasında tepki vermesi üzerine gizli zuladaki eroin maddesini bulunduğunu aktararak, "Toplam 102 kilo eroin alınmıştır. Çalışmalarımız devam ediyor. 2008 yılı içerisinde 222 kilo eroin maddesi ele geçirildi. Arkadaşlarımızı kutluyorum. Canla başla çalışıyorlar. Bu çalışmalarımız devam edecektir. Çalışmalarımızla Malatya rotasını değiştireceklerini düşünüyoruz. Uyuşturucu ve zehir tacirlerine gerekli darbeler vurulacaktır" dedi.

FOTO: Emniyet Müdürü Kahya (soldan 2.)ve arkadaşları ele geçen eroinin önünde.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız