SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Rüzgarı Esti

A- A+ PAYLAŞ

Edremit- Akçay'da bulunan, başkanlığını Mustafa Önder’in yaptığı Hakkı Fırat, Özkan Saka, Muharrem Parlak, Abdullah Buldu, A. Turan Yıldırım, Mustafa Kutlu, Ali Çakmak, Aslan Bayrak, Mahmut Gündüz ve Zeliha Sıcak’tan oluşan Edremit Körfez Malatyalılar Derneği yönetim kurulunun, BLU ZEST BEACH CLUP’da düzenledikleri gecede yaklaşık 1200 Malatyalı bir araya geldi. Serkan Lama’nın sunuculuğunu yaptığı gecede iş, sanat, siyaset ve basın dünyasından ünlü isimler bulundu.

Ali Durmaz ve Mahmut Taş yönetimindeki müzik ve halk oyunları ekibi Edremit, Akçay, Altınkum, Zeytinlik ve Altınoluk meydanlarında Malatya halk oyunları gösterileri yaptı. Bu da geceye katılımı olumlu yönde etkiledi.

Geceye CHP Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan, Pütürge Belediye Başkanı Necdet Ayaydın, Havran Kaymakamı Fatih Genel ve eşi, Edremit başsavcısı hemşerimiz Kemal Mecit, Burhaniye Başsavcısı hemşerimiz Mehmet Şafak, Altınoluk Belediye Başkanı Hemşerimiz Hasan Özpolat, Akçay Belediye başkanı Cahit İnceoğlu, Küçükkuyu Beldiye Başkanı Cengiz Balkan, Ayvalık Malatyalılar Derneği Başkanı Hasan Şengül ve Yön. Kurulu Üyesi Hatice Dede, Maliye Bakanlığı bürokratı Mehmet Yiğit, Balıkesir Malatyalılar Derneği Başkanı, Fevzi Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri Orhan Şahin, Ali Aslan, Timuçin Özbey, Balıkesir Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Fırat, Balıkesir İl Sosyal Güvenlik Müdür Yardımcısı Bayram İnan, Balya İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Balbal ve daha birçok ünlü kişi geceye katıldı.

Boğaziçi lokantasının sahibi hemşerimiz Özcan Tatar, Malatya’dan gelen sanatçıları ve konukları en iyi biçimde ağırladı. Orta Cafe ve Kutlugün Otelin sahibi hemşerimiz Özkan Saka Malatya, Ankara, İstanbul ve diğer kentlerden gelen hemşerilerimizi otelinde konuk etti.

Açık artırmaya çıkarılan İsmet Paşa'nın yemek yediği siniyi 2.500 TL’ye işadamı Mahmut Çiftçi aldı. Malatya’dan getirilen yeni ürün kayısı konuklara ikram edildi.

Malatya ve Edremit Halk oyunları ekipleri yaptıkları gösterilerle davetlileri coşturdu.

İDO Grubunun müzik eşliğinde sahneye çıkan Mehmet Balaman, Ali Özel, Hasan Durak, İsmail Özden ve Muzaffer Özdemir’in okudukları birbirinden güzel Malatya türküleri eşliğinde konuklar gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

HABER- FOTO: Osman ÇELİK

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız