SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Rüzgarı'

A- A+ PAYLAŞ

Antalya'daki Antiaging ve Estetik Tıp Kongresi'nde Malatya Yöresel Ürünler Standı açıldı. Kongrede Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz ile İnönü Üniversitesi öğretim üyesi Doç.Dr. Aysun Bay Karabulut (yandaki fotoğrafta soldaki)'a plaket verildi.

Konuya ilişkin olarak yayınlanan basın bülteninde şu bilgiler yeraldı:

"Antalya Belek Ela Otel’de 06-09 Kasım 2008 tarihleri arası yapılan I-Antiaging ve Estetik Tıp Kongresi’nde Malatya rüzgarı esti.

Kongrede İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Öğretim Üyesi Doç.Dr. Aysun BAY KARABULUT, Resveratrolun sağlıklı ve uzun yaşamda etkileri başlıklı bir konferans verdi. Konuşmasında Kuru Üzüm, Pekmez ve Kayısı da bulunan antioksidanları anlatarak, kayısı ve kuru üzümün düzenli olarak alınmasının uzun ve sağlıklı yaşamı destekleyici ve kanseri önleyici etkisi olduğunu belirtti.

Kongrenin yapıldığı otelde Malatya Valiliği, TSO, İhracatçı Kayısı Firmalarının destekleriyle Kayısı ve Malatya Yöresel Ürünler Standı açıldı. Kayısı ve Kayısıdan İmal Edilen Ürünler, Kayısı Kozmetik Ürünler, Kayısı Tatlısı, Kayısı Çikolatası, Tandır Ekmeği ile Malatya Yöresel Ürünler 500’e yakın yerli ve yabancı katılımcılara ikram edildi.

Merkezi Antalya’da bulunan Anadolu Birliği Başkanı Hemşehrim Bedri YALÇIN’ın evsahipliği yaptığı organizasyonda Malatya’nın ve Kayısımızın tanıtımına büyük katkı sağlandı.

Kongreye katkılarından dolayı, İlimiz Valisi H.İbrahim DAŞÖZ’e, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Öğretim Üyesi Doç.Dr.Aysun BAY KARABULUT’a, Antiaging ve Estetik Tıp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Çimen KARASU tarafından plaket takdim edildi."

Vali Daşöz'ün plaketini, aynı dönemde bir seminer için Antalya'da bulunan Valilik Basın Müdürü İbrahim Halil Kılıç aldı.

FOTOĞRAFLAR: Doç.Dr. Aysun Bay Karabulut ve Vali adına İbrahim Halil Kılıç plaket alırken.. Ve Malatya standı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız