SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Sağlık Başkenti Olacak"

A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Bakanlığı ile sürekli temas halinde olduklarını söyleyen Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Malatya sağlık turizminin başkenti olmalı ve olacak" şeklinde net bir ifade kullandı. Şeker Fabrikası arazisinin Eğitim ve Araştırma Hastanesi olacağını sözlerine ekleyen Çalık, " Başbakanımızın seçim esnasında söylediği, inşallah biri de Malatya'da olur diye düşündüğümüz 21 şehir hastanesinden biri inşaatı süren hastanemiz bünyesinde olacak"  ifadelerini kulllandı. 
"KARAR ÇIKTI"
 
300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin de yapılacağını belirten Çalık, "Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden karar çıktı. Özellikle yeni doğan çocuklarda yaşadığımız sıkıntı bu hastane ile giderilmiş olacak.150 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin de zaten şeker arazisine yapılacağını önceden söylemiştik.Turgut Özal Tıp Merkezi, Malatya'nın sağlık merkezi olmasında lokomotifi olacak. Dünyanın en iyi canlıdan canlıya karaciğer naklinin gerçekleştirildiği Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde Karaciğer Enstitüsü kurulması için de YÖK kararını almıştı. Konu, Bakanlar Kurulu'na gelip, karaciğer enstitüsü de kurulacak. Doğanşehir, Hekimhan, Pütürge, Arapgir ve Akçadağ ilçelerinde yapacağımız yeni hastanelerle de sağlık turizminin başkenti Malatya sözünü perçinlemiş olacağız" dedi. 
 
İFTAR ÇADIRINDA ORUÇ AÇTI

Milletvekili Öznur Çalık, iftar çadırında vatandaşlar ile birlikte orucunu açtı. Burada vadandaşların sorunlarını dinleyen Çalık yardım isteklerinin notunu aldı. 

PKK BELASI ORTADAN KALKACAK

Konuşmasında son zamanlardaki terör olaylarına da değinen Çalık, "Sayın Başbakanımız barış ve huzur için bir açılım yapmıştır. Ama görülüyor ki kirli eller bunu baltalamaya çalışıyor. Şehit askerlerimizin intikamı en kısa sürede alınacak. Silah silahla karşılık verilir. Yakın bir zamanda hainlerin tamamı hesap verecek ve PKK belası ortadan kalkmış olacak" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız