SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Sağlıkta Merkez"

A- A+ PAYLAŞ
Türkiye'nin sağlık turizminde büyük mesafeler kat ettiğini söyleyen Doktor Kenan Kalı, bir araştırmada Malatya'nın sağlık sektöründeki performansının birinci olmasını değerlendirdi. Kalı, Malatya'nın sağlık turizmi açısından her geçen gün önemli adımlar attığını sözlerine ekledi. 
 
Özel Gözde Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kalı, "Türkiye'nin ilerleyen dönemlerde sağlık turizmi konusunda ben öncü bir ülke olacağını düşünüyorum. Hükümette bu konuda bir kanaat oluşturmuş durumda. Bu nedenle sağlık turizmini de yatırımlara dahil ederek, daha da genişleyip, büyümeyi hedeflemektedir. Bu nedenle bizde çalışmalarımızı bu yönde yapmaktayız. 2011 yılı itibariyle yabancı yatırım fonları da gurubumuzla ilgilenmeye başlamıştır. Bu konuda görüşmeler devam etmektedir. Bu noktada kurumsallaşmasını tamamlayarak, daha ilerileri hedefleyen sağlık gurubumuz, yeni hastane yatırımlarıyla daha da büyüyecek. Bölge halkı ve Türkiye'ye ulusal bir marka olma noktasında adım adım ilerleyecektir. Özellikle hava ulaşımının kolaylaşması sebebiyle Malatya'nın da merkezi noktada olma özelliğinden dolayı yurt dışından gelen hastalara sağlık hizmeti başarıyla verilmektedir. Bu anlamda bütün anlaşmalar da yapıldı. Bu anlamda yurt dışından gelen hastalar 1-2 gün içerisinde tedavilerini yaptırarak, tekrar evlerine dönebiliyorlar. Bu konuda şehrimiz ve ülkemiz çok önemli adımlar attı. Sağlık hizmetine ulaşma noktasında şehrimiz adına ciddi kolaylıklar sağlandı" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız