SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Şaha Kalkacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:44:28
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya 1. sıra milletvekili adayı Arif Yıldız, Regaip Kandili dolayısıyla seçim bürosu önünde lokma dağıttı.

Yıldız'ın etkinliğine ilişkin basın bülteni şöyle:

"MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, 3 ayların başlangıcı olan Regaib Kandili nedeniyle lokma dağıttı. Yıldız, MHP iktidarında lokma gibi hizmetleri eşit dağıtacağı taahhüdünde bulundu.  

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, mübarek 3 ayların başlangıcı olan Regaib Kandili nedeniyle lokma dağıttı. Öğretmenevi seçim bürosu önünde lokma dağıtma törenine MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Güzün Koçak, Mehmet Ali Özpolat, MH;P Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun ve partililer katıldı. MHP Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, kendi eliyle lokmaları dağıttıktan sonra kısa bir açıklama yaptı. MHP’li Yıldız,  3 ayların başlangıcı Regaib Kandili olduğunu hatırlatarak, “Bugün itibarıyla Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarını yaptıktan sonra il başkanı, aday arkadaşlarımız ve il ve ilçe başkanlarıyla birlikte lokma dağıtmak istedik. Günün anlam ve önemini hatırlatmak istedik. Bundan sonra da inşallah birlik, beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün dağıttığımız lokma gibi Milliyetçi Hareket iktidarında da bütün vatandaşlarımıza eşit bir şekilde hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu. 

“MHP İKTİDARINDA MALATYA ŞAHA KALKACAK”

Milliyetçi Hareket iktidarında sadece yandaşlarını çağırıp, hizmet etmeyeceklerini belirten MHP’li Yıldız, Allah’ın izniyle bütün vatandaşlarımıza bugün lokma dağıttığımız gibi insanların rahat bir şekilde yaşaması için bütün imkanları seferber edeceklerini kaydetti. Yıldız, şunları söyledi: “Burada olduğu gibi eşit bir şekilde devletin imkanlarından vatandaşların yararlanmasını sağlayacağız. Bugüne kadar ziyaret ettiğimiz yerlerde gördüğümüz gibi Milliyetçi Hareket Partisi hem Malatya’da hem de Türkiye genelinde birinci olma yolunda ilerliyor. Allah’ın izniyle çalışmalarımızın neticesinde hem Malatya’da hem de Türkiye’de birinci parti olacağız. MHP olarak Malatya’yı mecliste milletvekilleriyle beraber temsil edeceğiz. Ve bundan sonra da Malatyalılar hizmet almadan oy verilmeyeceği tepkisini gösterecek. Milliyetçi Hareket Partisi iktidarıyla Malatya şaha kalkacak ve birlikte yürüyecektir.”

“BİRLİĞİMİZİ BOZACAK FİTNE FESATTAN ALLAH HEPİMİZİ MUHAFAZA ETSİN”

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ise başta Malatyalıların ve tüm Türk İslam Aleminin Regaib Kandilini kutlayarak, şunları söyledi: “Nice kandillere, sağlık afiyet içerisinde diyorum. Bugün seçim çalışmalarımızdan sonra Milletvekili adayımız Avukat Arif Yıldız’ın seçim bürosunda lokma dağıtma törenine katıldık. Allah hayrını kabul etsin. Öncelikle birlik, beraberliğimizi bozacak fitne fesattan Allah hepimizi muhafaza etsin. Bu birlik ve beraberliğimizi de Cenabı Allah daim etsin.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız