SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Sahipsiz Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:29:31
A- A+ PAYLAŞ

 Yeni Malatyaspor'un kendi evinde Pendikspor'a yenilmesinin ardından Pendiksporlu futbolcuların stat koridorunda Malatya şehrine yönelik küfür ve hakaretlerinin yer aldığı görüntülerinin ortaya çıkmasının yankıları sürüyor. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Fenerbahçe'ye yapılan alçak saldırının konuşulduğu ve kardeşlik ruhunun en fazla lazım olduğu şu günlerde, sporda her türlü şiddet, ahlaksızlık ve centilmenlik dışı hareketi kınıyoruz" sözleriyle Pendikspor Kulübü'ne tepki gösterdi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Pendikspor'u konuk ettiğimiz müsabaka sonrasında futbolun barış, sevgi ve centilmenlik duyguları üzerine kurulu olduğunu kavrayamamış Pendiksporlu bir takım futbolcular, toplumsal ahlak kurallarını ihlal ederek kulübümüz ve oyuncularımıza ağır küfür ve hakaretler etmiş, kim tarafından çekildiği belli olmayan bu video ise sosyal medyada yayınlanmıştır. Ülkemizin güzide takımlarından Fenerbahçe'ye yapılan alçak saldırının konuşulduğu ve kardeşlik ruhunun en fazla lazım olduğu şu günlerde, sporda her türlü şiddet, ahlaksızlık ve centilmenlik dışı hareketi kınıyoruz. Herkes tarafından bilinmelidir ki, dünyanın dört bir tarafına yayılmış 1 buçuk milyonu aşkın Malatyalının gönlünde taht kurmuş Yeni Malatyaspor sahipsiz değildir. Biz sarf etmediğimiz sözler nedeni ile 440 gün ceza aldık. Bakalım kayıt altına alınıp ayyuka çıkan bu rezalete nasıl bir ceza verilecek? Biz her şeye rağmen efendiliğimizi muhafaza edecek, spor ahlakına aykırı hareket edip onlara cevap vermeyecek ve sezon sonu şampiyonluk ipini Allah'ın izniyle göğüsleyeceğiz. Futbol takımımıza ve şehrimize reva görülen bu davranışın mahkeme ve Futbol Federasyonu nezdinde takipçisi olacak ve yasal haklarımızı sonuna kadar arayacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız