SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Şampiyonluğa Yürüyor'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:54:06
'Malatya Şampiyonluğa Yürüyor'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 6 milletvekilliğinin tamamını alacaklarını söyledi.

AKP'nin seçim çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

'ALTI MİLLETVEKİLİYLE MECLİSE GİDECEĞİZ'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, altı milletvekiliyle meclise gideceklerini söyledi. 

Çalık, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Sıtmapınarı esnafını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çalık, gençleri de dinledi. Yolda geçen ve AK Parti'nin seçim müziğiyle birlikte bebek arasında oynayan bir çocuğu seven Çalık, yaşlı vatandaşlarla oturup, onlarla çay içti.

Gençlerle öz çekim yapan, yoldan geçen her çocuğu kucağına alarak seven Çalık, işitme engelli bir vatandaşla, parmaklarıyla 6-0 yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da muhteşem bir hava olduğunu ve herkesin 'altı' işaretini yaptığını ifade etti. 

Vatandaşlardan inanılmaz bir teveccüh gördüklerini ifade eden Çalık, "Herkes altı işaretini yapıyor. 2002'den itibaren girmiş olduğumuz genel seçimlerde ilk kez 6'da 6 seslendiriliyor. Ama biz, 6 tane milletvekilini Allah'ın izniyle Malatya'dan Ankara'ya götüreceğiz. Esnafımızdan ve vatandaşımızdan almış olduğumuz bu güzel duygu inşallah sandığa yansır ve Malatya'dan 6 milletvekilimizi Bayram Taşkın ile birlikte meclise götürürüz. Hedefimiz 6'da 6 Allah'ın izniyle. Esnafımıza, vatandaşımıza, çocuklarıma, gençlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 

"BİZ SEÇİM YATIRIMI YAPMIYORUZ"

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, AK Parti'nin seçim yatırımı yapmadığını söyledi. 

Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi. Esnaflarla sabah kahvaltısında buluşan Şahin, daha sonra bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Şahin, esnaflara yaptığı konuşmada, "13 yıldır iktidardayız. AK Parti 10. seçimini yaşıyor ve 10. seçiminde bile hamdolsun birinci partiyiz. Açık ara öndeyiz. Diğer üçünü toplasanız bile bir AK Parti yapmıyor" dedi.

'Biz insanların dualarına talibiz' ifadesini kullanan Şahin, seçim yaptırım yapmadıklarını ifade etti. 

Muhalefetin iktidara gelme lüksleri olmamasına rağmen kendilerince seçim yatırımı yaptıklarını dile getiren Şahin, "Kendilerince seçim yatırımı yapıyorlar. ''Kim ne vermişse, ikisini, üçünü vereceğim' diyorlar. Geçmişte yaptıklarının aynısını bugünde yapıyorlar. Ama AK Parti hiçbir zaman öyle bir yatırıma girmedi ve öyle vaatlerde bulunmadı" diye konuştu. 

'MALATYA ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYOR'

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, Malatya'nın da Yeni Malatyaspor gibi AK Parti'yle birlikte şampiyonluğa yürüdüğünü söyledi. 

Yaşar, 7 Haziran genel seçimleri kapsamında çalışmalarını İnönü Caddesi'nde sürdürdü. Esnafları ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Nurettin Yaşar, 

Ziyaretleri sonrası açıklamada bulunan Yaşar, il teşkilatıyla birlikte çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Yeni Malatyaspor'un şampiyonluğunun ardından Malatya'da bir coşku ve sevinç yaşandığını ifade eden Yaşar, yaşanan coşku ve sevinci vatandaşlarla paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Yaşar, Malatya'nın bir çağ atladığını belirterek, Malatya'nın da bundan sonra AK Parti ve milletle beraber şampiyonluğa yürüdüğünü söyledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız