SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya- Samsun Taraftar Anlaşması

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un, önümüzdeki Pazar günü Samsunspor'la deplasmanda oynayacağı maça seyirci götürmeme konusunda ev sahibi kulüple anlaşmaya vardığı bildirildi. Bu arada, Teknik Direktör İsmail Kartal, Taner ve Eray'la birlikte düzenlediği basın toplantısında iddialı konuştu.

TARAFTAR ANLAŞMASI..
Malatyaspor Başkan Yardımcısı Mehmet Orhan ile Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Naci Pınar arasında yapılan görüşmeler sonucu, tarafların aralarında bu hafta sonu Samsun’da oynanacak maça ve ikinci yarı Malatya’da oynanacak maça seyirci götürmeme konusunda mutabakata vardıkları bildirildi.

Taraflar her iki maça seyirci götürmeme konusunda anlaştıkları için resmi bir talepte bulunmayacaklar. Bu nedenle ilk yarı Samsun 19 Mayıs, ikinci yarı Malatya İnönü Stadı’nda misafir takıma bilet ayrılmayacak. Bilindiği gibi, kurallara göre ev sahibi takım stat kapasitesinin yüzde 5’ini, maçtan en geç 24 saat önce talep edilmesi halinde, konuk takıma ayırmak zorundalar.

Bilindiği gibi, geçtiğimiz sezon Süper Ligden düşmeme mücadelesi veren iki takım, sezonun sondan bir önceki haftasında Malatya'da karşı karşıya gelmişler, Malatyaspor'un kazanıp "bayram sevinci" yaşadığı maçta, Samsun taraftarlarıyla gerginlikler, olaylar meydana gelmişti. Malatyaspor, son haftada Gaziantep deplasmanında yenilince, mücadeleyi başaramayan Samsunspor gibi lige veda etmişti. Geçen sezon yaşananlar nedeniyle Samsun Emniyeti, Malatya'dan taraftar gelmemesini, "önlemler paketi"ne dahil etmişti.

KARTAL'DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR..
Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Samsunspor maçında 3 puanı alan taraf olacaklarını belirterek, "Süper Lig'e çıkacağımızdan kimsenin endişesi olmasın" dedi. Bu arada geçen hafta Gaziantep deplasmanına sakat ve cezalılar nedeniyle 17 futbolcunun yanı sıra alt yapıdan Salih'i dahil ederek 18 kişilik maç kadrosunu tamamlayıp gidebilen Malatyaspor, Samsun maçına ise 20 futbolcu götürecek.

İsmail Kartal, Sarı-kırmızılı futbolcular Taner Demirbaş ve Eray Er ile birlikte kulüp binasında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Ligin ilk yarısında kalan son 2 maçlarını minimum kayıpla atlatmak istediklerini belirten İsmail Kartal, "Gönül ister ki 2 maçı da kayıpsız kapatalım. Şu anda takımda moral ve motivasyon çok iyi durumda. İyi çalışıyoruz. Herkes çok inançlı ve çok iyi konsantre olmuş durumda. Serkan Bensol ile Bülent Akın'ın sakatlıkları var. Onların durumu, Samsun'da maçtan önce yapacağımız ter antrenmanında belli olacak. Diğer tüm oyuncularımız şu anda hazır durumda. Samsun'a da 20 kişilik bir kadro ile gidiyoruz. Maçın biraz gergin geçeceği konusunda duyumlar alıyoruz. Ama biz, Malatyaspor olarak kendisinden emin ve kendisini bilen bir şekilde, maçı kazanmak için oraya gideceğiz. Dış etkenlere fazla kulak asmadan kendi işimizi yapıp, puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Her geçen gün üstüne koyan bir Malatyaspor olma yolunda adımlar attıklarını kaydeden Kartal, "Bu adımlarımız ikinci yarıda daha da büyüyerek, hızlanarak hedefe ulaşacaktır diye inanıyorum. Süper Lig'e çıkacağımızdan kimsenin endişesi olmasın" diye konuştu.

Malatyaspor'un golcü futbolcusu Taner Demirbaş ise, "Samsunspor maçının bizim için gerçekten çok zor geçeceğini düşünüyorum. Fakat, bu zorluğu da kolaya çevirecek kapasiteye sahip bir takım olduğumuza inanıyorum" dedi.

Sarı-kırmızılı futbolculardan Eray Er de, "Takım olarak artık belli bir ivme kazandık. Samsun'dan puan yada puanlar alacağımızı düşünüyorum. İdmanlar çok neşeli ve zevkli geçiyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız