SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Sanata Önem Veriyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:34:15
A- A+ PAYLAŞ

Sinema sanatçısı Filiz Akın, kendi döneminde en yakışıklı jönün Cüneyt Arkın olduğunu belirterek, kendisinin Cem Yılmaz hayranı olduğunu söyledi. 

4. Uluslararası Malatya Film Festivali’nde onur ödülü alan sinema sanatçısı Filiz Akın, Malatyapark AVM’de düzenlenen minder sohbetine katılarak burada hayranlarından gelen soruları cevaplandırdı. Filiz Akın, “Birlik ve beraberliği sanat diliyle oluşturabiliriz. Çünkü başka bir şekilde konuşup, ortak bir dili oluşturmak çok zor. Ama sanat daha çok bizi heyecanlandırabilir, daha çok bir birimizle ilgilendirebilir, daha duygulara tekrar eskisi gibi önem veriyor olabiliriz. Bizi tekrar sanat birleştirecektir” dedi.

Kendi döneminde en yakışıklı jönün Cüneyt Arkın olduğunu belirten Akın, “Hepsi çok yakışıklıydı. Aynı yakışıklıkla yaşlanmadılar. Bazıları halen yaşlanmadılar. Cüneyt Arkın, çok yakışıklı biriydi. Dünya çapında yakışıklığın kriterleri varsa o çok yakışıklıydı. Bu dönem Kıvanç öyle, Kenan İmirzalıoğlu öyle. Çok yakışıklı aktörlerimiz var” diye konuştu.

Filiz Akın, “Söylemeden geçemeyeceğim; ben Cem Yılmaz hayranıyım” dedi.

HASTANE ZİYARETİ..

Özel Gözde Kışla Hastanesi’ni de ziyaret eden usta oyuncu Filiz Akın, beyin cerrahi bölümünde yatan hastalarla bir araya geldi. Akın, Malatya’ya olan hayranlığını dile getirerek, “Malatya çok önemli bir şehir. Malatya, festivale ve sanata çok büyük önem veriyor. Bu diğer şehirlere de örnek olması gereken bir özellik. Malatyalılar, markalaşmayı öğrenmişler” dedi.

Malatya’nın misafirperverliğine de vurgu yapan Akın, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman ise, Türk sinemasının usta oyuncusu Filiz Akın’ı ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Filiz hanımı sağlık grubumuzda görmek bizlere büyük bir heyecan verdi. Filiz Akın’ın çok güzel geçmişinin yanı sıra kötüde bir anısı oldu. Filiz Akın ismi artık meme kanseriyle mücadelede sembol bir isim haline geldi. Zarafeti, güzelliği ve hanımefendi kişiliğiyle birlikte, kanserle mücadelenin de sembol ismi oldu” diye konuştu.

Ziyarette ayrıca Gözde Kışla Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Bülent Bozyiğit, Filiz Akın’a kayısı ve çiçek takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız