SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Seferi Adıyaman'ı Karıştırdı!..

A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman'da şehirlerarası yolcu taşıma firması kurulmasına tepki gösteren minibüs şoförleri, taşkınlık yapmak isteyince polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nden Adıyaman'ın Kahta İlçesi ve Adıyaman merkez ve Gölbaşı İlçesi'nden Malatya'ya yolcu taşımak için minibüs hattı kurulmasına Adıyaman-Malatya arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüs şoförleri tepki gösterdi.

Yeni hatta tepki gösteren minibüs şoförleri önce bu hatta çalışacak olan minibüsçülerin evine yürümek istedi. Gruba müdahale eden polis ekipleri kalabalığı ikna ederek buna engel oldu. Şoförler daha sonra Adıyaman Valiliği'ne gitmek istedi. Valiliğe yürürken, yeni minibüs hattında çalışacak bir şoförün evinin önünden geçerken taşkınlık yapmak isteyen gruba polis ekipleri müdahale etti.

Yaklaşık 20 kişilik grubu gözaltına alan polis ekipleri olay çıkmasına engel oldu. Polis ekipleri olayla ilgilisi bulunan tüm şoförleri gözaltına aldıktan sonra Adıyaman Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Polis ekipleri, minibüs şoförü Abuzer Kuriş'e ait olduğu öğrenilen evin etrafında geniş güvenlik önlemi aldı.

Yeni kurulacak firma için 48 kişinin beraber hareket ettiği, 27 kişilik 6 adet küçük otobüs alındığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız