SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Senin İçin Doğru Adres, Zirveye Oynuyor"

0
Güncellendi - 2019-01-08 23:27:53
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe'de Barış Alıcı, Sadık Çiftpınar transferinde takas olarak sezon sonuna kadar Evkur Yeni Malatyaspor'a kiralanmıştı. Genç oyuncunun sarı-siyahlı ekibe kiralanmasının perde arkası ortaya çıktı.

Teknik direktör Ersun Yanal, Doğu temsilcisine gitmeden önce Barış Alıcı ile bir görüşme yaptı. Tecrübeli teknik adamın, 21 yaşındaki oyuncuyu gönderme sebebi performansla alakalı değil.

Yanal'ın Barış'a "Yeteneğin ve çabukluğun iyi. Malatyaspor da bu açıdan senin için doğru bir adres. Zirveye oynayan bir takım. Olgunlaşman ve dayanıklılığının artması için oynaman gerekiyor. Gelecekte senden çok şey bekliyorum" dediği öğrenildi.

Skorer (Senad Ok)- milliyet.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Bırakın bu işleri,genç adam Malatyaspora inşallah faydası olurda,aşı tutarsa uzun yıllar kalır,sadık gibi...............
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (5 yıl önce)
    Malatyaspor çok iyi işler yapıyor öncelik olarak yerli birbirine uyum sağlayan oyuncuları alıyor sonra yabancya yöneliyor. şuanda ligde en az abacı oynatan takımlardan biriyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (5 yıl önce)
    önemli olan futbolcunun takıma kazandırılması.neden ve nasıl geldiği önemli değil.hayırlı olur inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür Dinçer (5 yıl önce)
    Bu haberi yapan arkadaş bu ikili konuştuğunda yanlarındamıymış :)))
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen duyup paylaştığın her olayı yaşıyor musun bilader ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür Dinçer (5 yıl önce)Baba44 isimli kullanıcı yorumuna
    Ne alaka? Cümlesi cümlesine yazmak için yanlarında olmak lazım, sencede öyle değilmi BİLADER?
    0
    0
    Yanıtla