SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Sessiz Adımlar Üçüncü Oldu

0
Güncellendi - 2019-12-02 17:33:47
Malatya Sessiz Adımlar Üçüncü Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Özel Sporcular Futbol Ligi Dörtlü Final'in şampiyonu Kocaeli Yaşam Koçluğu oldu. Malaya ekiplerinden Sessiz Adımlar Spor Kulübü sezonu üçüncü tamamlarken, Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü ise sezonu dördüncü sırada bitirdi.

 Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında desteklediği, Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Özel Sporcular Futbol Ligi Dörtlü Final maçları tamamlandı.

 Dörtlü Final, Buca İlçe Stadı'nda dün oynanan yarı final müsabakalarıyla başladı. Yarı final maçlarında Kocaeli Yaşam Koçluğu ve Olimpiyat Spor Kulübü, Malatya Sesiz Adımlar Spor Kulübü'nü 6-0, Bursa Mehmet Torun Özel Sporcular Spor Kulübü de Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü'nü 7-0 mağlup etti.

 Organizasyonun bugün oynanan finalinde, Kocaeli Yaşam Koçluğu ve Olimpiyat Spor Kulübü ile Bursa Mehmet Torun Özel Sporcular Kulübü karşılaştı. Müsabakada rakibini 2-1 mağlup eden Kocaeli Yaşam Koçluğu ve Olimpiyat Spor Kulübü turnuvayı birinci tamamladı. Günün diğer maçında Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü’nü 5-0 yenen Malatya Sessiz Adımlar da üçüncülüğü elde etti.

 Final karşılaşmasının ardından düzenlenen törenle organizasyonda dereceye girenlere kupa ve ödülleri verildi. TFF Engeliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy, plaket ve Milli Takım forması hediye ederek özel sporcuları tebrik etti. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın da Dörtlü Final'de mücadele veren sporcuları kutladı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız