SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Sevdası' Uğruna..

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:48:33
'Malatya Sevdası' Uğruna..
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un, PTT 1. Lige Yükselme Play-Off çeyrek finalinde Tepecikspor'la oynanan maçını izlemek üzere İstanbul'dan Konya'ya gitmek isteyen taraftarları, organizasyondaki aksaklıklar ve daha önceden konuşulan firmanın otobüs tahsisini iptal etmesi nedeniyle gidemedikleri gibi, perişan oldular.

Konya'da oynanmakta olan Play-Off maçlarının ilk ayağında, Yeni Malatyaspor'un Tepecikspor'la yapacağı maçı izlemek isteyen "Marmara Derebeyleri" grubuna mensup yaklaşık 30 dolayında taraftar, kendi arasında organize olarak maça gitmek istedi ve bir firmadan otobüs ayarlandı. Ancak, gara gidildiğinde firma yetkililerinin, kendilerine Konya'ya Mevlana ziyareti yapılacağının söylendiğini iddia edip, bir grup taraftarın maça gitmek için otobüs kiraladıklarının anlaşılması üzerine otobüs tahsisini iptal ettiğini ilettiği bildirildi. Sabaha kadar banklarda ve yerlerde yatarak otobüs sorununun çözülmesini bekleyen taraftarlar, bunda başarılı olunamayınca maça gidemediler.

Taraftar grubu liderlerinden Onur Yıldız, maça gidememeleri nedeniyle çok üzüldüklerini, ancak Yeni Malatya'nın Tepecik maçını 3-2 kazanarak yarı finale yükselmesinin kendilerini mutlu ettiğini, yaşadıkları sıkıntıyı unutturduğunu söyledi.

"FETHİYE MAÇINA GİDECEĞİZ.."

Onur Yıldız, Yeni Malatyaspor'un 28 Mayıs Salı akşamı Fethiyespor'la yapacağı yarı final maçını izlemek üzere İstanbul'dan Konya'ya gideceklerini, bu organizasyonda herhangi bir aksama olmaması için gerekli titizliği gösterdiklerini bildirdi. Yıldız, "Marmara Derebeyleri" taraftar grubunu Konya'ya götürecek otobüsün Pazartesi'ni Salı'ya bağlayan gece yarısı 24.00'te Eminönü'nden hareket edeceğini de sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLAR: Onur YILDIZ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız