SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Sevgisini Gösterdi'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Ömer Faruk Öz, AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'da katıldığı parti mitinginin 120 bin kişinin üzerinde katılımla yapıldığını öne sürdü.

Öz, mitingle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya’da katıldığı açık hava mitinginin yankıları devam ediyor.

Yaklaşık 120 bin üzerindeki kişinin katılımıyla gerçekleştirilen açık hava mitingine ilginin fazla olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirici açıklama TBMM İdare Amiri ve AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz’den geldi.

Milletvekili Öz, Malatya halkının kadirşinas olduğunu vurgulayarak ‘Malatya halkı Genel Başkanımız ve Başbakanımıza olan sevgisini bir kez daha göstermiştir’ dedi.

AK Parti ve Başbakan Erdoğan’a gösterilen ilginin kaynağının nedenini Millet hareketi olmasından kaynaklandığını belirterek açıklamasında şunları söyledi;

‘Malatya halkının Başkanımıza ve Genel Başbakanımıza gösterdiği ilgiye ne kadar teşekkür etsek azdır. Artık Millet kendi iradesini temsil eden partinin yanındadır. Bunun da tek adresi hiç şüphesiz AK Parti’dir. Türkiye’de iki parti var; Biri bir yerlerden emir ve talimat alan partiler, diğeri ise milletten emir ve talimat alan parti. Milletten emir ve talimat alan parti AK Parti’dir. Bu millet kendisine hizmet edeni iyi biliyor. AK Parti iktidarı döneminde yaptıklarımız bizleri yeniden 12 Haziran günü 3. kez iktidara getirecektir.’

Öz, partisinin Malatya mitinginin AK Parti iktidarına karşı gelenlere önemli bir ders verdiğinin altını çizerek ‘Malatya halkı toplumsal müteahhitliğe soyunanlara her zaman avucunu yalatmıştır’ diyerek, açıklamasını şu sözlerle tamamladı;

‘Sayın Başbakanımızın Malatya’ya, Malatya halkının da Sayın Başbakanımıza sevgi muhabbeti miting alanındaki kalabalık ve coşku ile bir kez daha kendini göstermiştir. Malatya halkı 6-0 mesajını net bir şekilde göstermiştir. Bu durum bizim sorumluluğumuzu daha çok artırmıştır. Kimin laf, kimin iş ürettiği ve kimin ergenekondan, kimin ise milletten yana olduğunu bu halk gayet iyi bilmektedir.’

Milletvekili Ömer Faruk Öz açıklamasının sonunda partisinin 6.ıncı sıra milletvekili adayı Dr.Şanal Tosun’u da 13 Haziran günü milletvekili olarak göreceklerini sözlerine ekledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız