SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Sıçrama Tahtasında"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:28:06
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, demokrasilerde sivil toplum örgütlerinin önemli olduğunu bildirdi. Milletvekili Akın, Malatya’da kurulan ve kurulacak ihtisas organize sanayi bölgeleriyle işsizliğin azalacağını bildirdi. 

Sürgülüler Derneği’ni ziyaret eden Akın, annesinin Malatya’nın Doğanşehir İlçesi Sürgü beldesi doğumlu olduğunu ifade ederek, “Bu nedenle Sürgülülere ben dayı diye hitap ederim” dedi.

Bir basın mensubunun, 1.Organize Sanayi Bölgesi'nin devamı olan yeni organize sanayi bölgesinde 55 fabrika yerinin alt yapısının ihale edilmesiyle ilgili sorusuna karşılık Akın özetle şunları söyledi:

“Bu kısaca, Malatya’mızın sıçrama tahtasında olduğunun bir göstergesidir. Gerek 3 organize sanayi bölgesi, gerekse kurulan ve kurulacak olan ihtisas organize sanayi bölgeleri ile Hekimhan’daki demir rezervlerinin işlenmesiyle meydana gelecek istihdam alanları ile Malatya’mız da işsizlik sayısı çok aşağılara çekilecektir”

Sürgülüler Derneği Başkanı Mehmet Sevim ise, “Derneğimizin 3-4 ay bir geçmişimiz var. Beldemiz insanları arasında dayanışmayı arttırmaya amaçladık” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız