SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Simgesel Bir Mekan Kazandı"

0
Güncellendi - 2016-01-17 16:03:23
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır yapımı tamamlanan yeni Nikah Sarayında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın inceleme gezisine Genel Sekreter Arif Emecen, ile ilgili Genel Sekreter Yardımcısı daire başkanları ve şube müdürleri de katıldı.

b8b8d70f-cdc9-4518-bb1f-89ce6bd9e188Her türlü ihtiyaç düşünüldü

Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 dönümlük bir alan üzerinde Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde inşa edilen yeni Nikah Sarayında çalışmaların tamamlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya kazandırılan örnek projelerimizden biri de yeni nikah sarayımız. Yapılan bu tür eserler Malatya’ya hem mimari hem de simgesel olarak ayrı bir güzellik katıyor. Nikah sarayımız vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacı düşünülerek projelendirildi. Şu anda devam eden otopark ve çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanması ile birlikte burası, bölgeye ayrı bir güzellik katacak” dedi.

Bütün talepler karşılanacak

df59e014-cc88-4354-a035-fa0c3c9472fdMalatya’ya kazındırılan örnek projelerden bir tanesinin de Nikah Sarayı olduğunu belirten Başkan Çakır, “10 milyon liranın üzerinde bir maliyete sahip olan Nikah Sarayımızda, 1300 metrekarelik çeşitli ikramlarında yapılabileceği büyük bir nikah salonumuz bulunmakta. Bu salonumuzun haricinde 300 metrekarelik biri normal diğeri ise konferans solonu olarak da kullanılabilecek 2 salonumuz daha mevcut. Ayrıca sade nikahlar için ise 2 tane nikah odası bulunmakta” şeklinde konuştu.

Canlı bir mekan olacak

Nikah Sarayında sadece düğün ve özel günlerde değil, diğer zamanlarda da sürekli bir canlılığın olacağını belirten Başkan Çakır, “Malatyalı hemşerilerimizin birçok ihtiyacına cevap verebilecek bir mekanı bölgemize kazandırdık.

1a135cca-bb79-47b0-b354-630585ff8008Nikah salonlarının haricinde 8 bağımsız dükkan, 1 kafeterya ve otoparkın bulunduğu projede, vatandaşlar diğer günlerde de zaman geçirip alışveriş yapma imkanına kavuşmuş olacaklar” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • alper akgül (8 yıl önce)
    oscar niemeyer'in brezilya katedralini birebir çalmışsınız ne simgesel mekanından bahsediyosunuz? azcık vizyonunuz olsun be sonra memleket de mimari neden gelişmiyor.* yapın siz daha çok avm yapın.
    0
    0
    Yanıtla