SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Sizi Bekliyordu"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:51:25
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(MESOB) Bakanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek, bir süre görüştüler.

Ziyaret esnasında konuşan Milletvekili Mücahit Fındıklı, “Malatya’da ziyaretlerimize başladık. İlçe başkanlarımızı, ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Benim hem TSO Başkanlığım döneminde, hem de milletvekilliği döneminde Şevket başkanımızın şahsında tüm esnaflarımızın desteğini alarak bu yola 8 yıl boyunca devam ettik. Ondan evvelde 13 yıl TSO’da yine esnaflarımızın, sanayicilerimizin destekleri ile bugünlere kadar eldik. Allah nasip etti 13 yıl TSO’da, 8 yıl da milletvekili olarak bazen 2 yıl komisyon başkanı olarak memleketime hizmet ettim. Dolayısıyla öncelikle benim aile yuvam olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğime, bütün oda başkanlarıma, sanayicilerime şükranlarımı arz ediyorum, çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrada yine onların içerisinde bir evlat olarak yolumuza devam edeceğiz, yürümemize devam edeceğiz. AK Parti ile çalışmalarımız devam ediyor. Bugün Malatya’da daha sonra ise 12 ilde çalışmalarımıza devam edeceğiz, seçim kampanyasına katılacağız. Diyarbakır’dan başlamak üzere Şanlıurfa, Gaziantep, Burdur,  Afyon ve Antalya bölgesi, daha sonra ise İstanbul’daki Malatyalıların olduğu bütün yerlerde onlarla çalışmalarımıza devam edeceğiz, AK Parti Genel Merkezi ile koordineli bir şekilde. Ben bu dönem içerisinde bütün hemşehrilerime bana verdikleri desteklerden dolayı, bütün arkadaşlarıma, can dostlarıma teşekkürü şükranı bir borç biliyorum. Bundan sonrada hem onların emrinde, hem Malatya’nın emrinde faaliyetlerimize devam edeceğiz. Buda bir teşekkür ziyareti ve vefalı bir dosta ziyaret olarak kabulünü diliyorum, çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MESOB Başkanı Şevket Keskin ise ziyaret için teşekkür ederek, “Çok memnun olduk ve ziyaret için teşekkür ediyoruz. Aday adayları çıktığı zaman ‘Malatyalı sevdalısıyız’ derler, ama listeye girmeyince geri gelmezler, listeye girmedikleri zaman Malatya’ya gelmezler, bir teşekkür dahi etmezler. Ama size ve Ömer Faruk Öz’e ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mücahit Fındıklı başkanımın, TSO başkanlığı esnasında, biz esnaf teşkilatı olarak koordineli olarak beraber çalıştık. 8 yıllık milletvekilliği döneminde bize çok destek oldu, TESK’e deste oldular, özellikle komisyon başkanlığı sırasında esnaf ve sanatkar camiasını ilgilendiren kanun ve yönetmenlikler de bize çok destek oldular ve çok da şeyi başardılar. 8 yıllık milletvekilliği döneminde bizimle ve Malatya ile iç içe oldunuz, Malatya’nın sorunlarını dile getirdiniz. Bundan sonrada Malatya ile bağınızın kopmayacağını ben çok iyi biliyorum. Esnaf ile sanayici ile bağınızın kopmayacağını biliyoruz. Arkadaşım, kardeşim olan Mücahit beyin bundan sonraki hayatında sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki dönemlerde Malatya’ya daha faydalı olacağını, daha çok hizmet edeceğine ben yürekten inanıyorum. Çünkü samimi bir insansın söylediğiniz sözlerin arkasında duran bir kardeşimizsiniz. Malatya’nın sorunları bugün bitmez, mümkün değil; sorunlar peş peşe devam edecek. Özellikle sayın Cumhurbaşkanımızın son Malatya ziyaretinde Onkoloji Hastanesi için destek vereceklerini ifade etmişlerdi. Ben inanıyorum ki, Malatya’nın sorunlarıyla, hastanesiyle, ikinci bir üniversitesi ile ilgilendiğinizi biliyorum. Üniversiteye çok destek oldunuz. Üniversite bizim üniversitemiz. Hiçbir rektörün üniversitesi değil, hiçbir idarecinin değil. Üniversite Malatya’da kalacak, görev yapanlar görevleri bittiği zaman gidecekler. Ama Malatya’nın öz malı olan üniversite Malatya’da kalacak. Üniversiteye bu dönemde tekrar aynı desteği sağlayacağınıza yürekten inanıyorum. Bütün arkadaşlarımızın da böyle inanması gerektiğine inanıyorum. Her şeyi Malatya için yapmamız gerekiyor. Tabiki yapamadığınız şeylerde vardır. İnşallah devam edersiniz, bundan sonrada kardeşimizle her zaman beraber olacağız. Liste dışı kalmanıza da hayırlı olsun diyorum, hakkınızda hayırlı olan buymuş. Ama gerçekten Malatya sizi ve Ömer Faruk Öz’ü bekliyordu. Malatya için de sürpriz oldu. Bundan sonrada Malatya’da hep beraber olmayı temenni ediyorum” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız