SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Standı İlgi Görüyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:25:43
Malatya Standı İlgi Görüyor
A- A+ PAYLAŞ

EMİTT 2013 Fuarı'nda Malatya standını ziyaret eden siyaset, sivil toplum kuruluşu ve bürokratlar, standı beğendi. 

İstanbul Beylikdüzü'nde düzenlenen EMİTT 2013 Fuarı'nda Malatya standını ziyaret edenler arasında Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da yer aldı. Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Kültür ve Turizm İl Müdürü Derviş Ozbay, Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar ve Kayısı Araştırma Geliştirme ve Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Fehmi Yılmaz tarafından karşılanan Bozdağ, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı'dan bilgiler aldı. Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Malatya'ya özel bir ilgisinin olduğunu belirterek, “Malatya her geçen gün böylesi organizasyonlarda boy gösteriyor. Belli ki tanıtıma çok önem veriyorlar. Uluslararası fuarların tamamında Malatya'yı görüyorum. Malatya Valiliği'ni ve Malatya Belediyesi'ni tebrik ediyorum. Malatya hak ettiği yere kısa zamanda gelecektir” dedi. Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a kayısı kristali, Kültür ve Turizm İl Müdürü Derviş Özbay'da kayısı hediye etti.

Bu arada, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ve Kültür Turizm İl Müdürü Derviş Özbay ağırladı. Malatya'nın yöresel yemeklerinin ikram edildiği ziyarette, Başkan Baydemir, Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ile bir süre görüştü. Kültür Turizm İl Müdürü Derviş Özbay ile Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'e kayısı ve kayısı kristali hediye etti.

Diğer yandan, Malatyalı işadamı Ahmet Ayhan, 24 - 27 Ocak tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP'ta düzenlenen “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyehat Fuarı”nda Malatya'yı tanıtmak için İstanbul'a giden Malatya ekibine akşam yemeği verdi. Yemeğe; Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Kültür Turizm İl Müdürü Derviş Özbay, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Kayısı Araştırma Geliştirne ve Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Fehmi Yılmaz, Valilik ve Kültür A.Ş. personelinin yanısıra, Malatya'dan gelen işadamları ve İstanbul'da yaşayan Malatyalı işadamları katıldı. Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, İşadamı Ahmet Ayhan'a yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız