SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Standına İlgi

A- A+ PAYLAŞ

1. Yöresel Ürünler Fuarı'nda (YÖREX) yer alan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası standında ziyaretçilere tanıtılan 'gün kurusu kayısı', fuarın yıldızı oldu.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV), Antalya Ticaret Borsası'nın (ATB) ortaklaşa düzenlediği ve TOBB tarafından da desteklenen YÖREX Fuarı'nda 51 il ve bölge firması katılıyor. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın destekleri ile açılan Malatya standında, 'gün kurusu kayısı', fuarın gözdesi oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Tahir Kalıycıoğlu ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'un da ziyaret ettiği stantta, yaklaşık 60 çeşit ürün ile fuarda yerini aldı.

Malatya standında bulunan görevli Ahmet Sinan Uysal, "Elma kurusu, gül kurusu kayısı, sarı kayısı ve ceviz gibi 60'a yakın çeşit var. Hepsi ev ürünü. Türkiye'de bir ilk olan döner tatlısı ilk kez bu fuarda sergileniyor. Döner tatlısı, beynin daha düzenli olasını sağlar, stresi azaltır ve kemikleri düzgün yapar" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız