SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Süper Ligde Olmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:40:49
A- A+ PAYLAŞ

Vali Süleyman Kamçı, Malatya'nın Süper Lig'de bir takımının olması gerektiğini ifade ederek, bunun ilk adımı olan PTT 1. Lige çok yaklaşıldığını söyledi. 

Stad çıkışı gazetecilere açıklamada bulunan Vali Kamçı, "Biz Yeni Malatyaspor'a bakıyoruz, Pendikspor'a bakmıyoruz. Yeni Malatyaspor'un kalan 3 maçını da kazanacağına inanıyorduk. Bu anlamda ilk maçını kazandı ve 2 maç kaldı" dedi.

Kamçı, gelecek yılın planlarını yaptıklarını belirterek, gelecek sezon PTT 1. Lig'de yer alacaklarını ifade etti. 

Seyircisiz olmasından dolayı Bayrampaşa maçının heyecansız geçtiğini dile getiren Vali Kamçı, "Güzel bir maç oldu. Tabi seyircisiz olduğu için heyecansız geçti ama 3 puan 3 golle geldi. Bizim için sevindirici bir sonuç" şeklinde konuştu. 

Kamçı, Yeni Malatyaspor'un sezonu şampiyon tamamlayacağını ifade ederek, şunları söyledi: "Yeni Malatyaspor sezonu şampiyon tamamlayacak. Süper Lig'de takımımızın olması lazım. Aslında bütün şehirler için bunun olmasını istiyorum. Biz 4-4'lük Malatya'nın Süper Lig'de takımının olması için her şeyi yapıyoruz. İnşallah başarılı oluruz. Bu sene ilk adım olan PTT 1. Lige çıkacağız. İki sene müddet veriyoruz, iki sene sonrada Süper Lig'de olmak istiyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız