SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Süper Ligde Olmalı'

A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe eski yöneticisi iş adamı Sadettin Saran, Yeni Malatya Spor'u ziyaret etti.

Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Saran'ı karşıladı. Saran, yöneticilerle yemek yerken, Mehmet Emin Katipoğlu, Saran'a isminin yazılı olduğu 44 numaralı Yeni Malatya Spor forması hediye etti.

Ziyaretiyle ilgili bir açıklamada bulunan Saran, "Bir spor adamı olarak Malatya'yı Yeni Malatya Spor'u yakından biliyorum ve takip ediyorum. Malatyaspor'un Malatya'nın büyük önemi var ülkede. Malatya'ya bir televizyon kanalının daveti üzerine geldim. Sayın başkanı da Ankara'dan tanıyoruz. Kendisiyle de dostluğumuz var. Bana göre Malatya takımlarının süper ligde olmaması büyük ayıp diye düşünüyorum. Ama burada kent olarak bir şeyler yapılmalı ve kenetlenilmeli diye
düşüyorum" dedi.

Saran, "Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin Yeni Malatya Spor'a yenilmesiyle ilgili olarak ise, "O maçı izleyemedim ama haberini aldım. Fenerbahçe'nin Malatya'da şanssızlığı var 2001-2002 yılları arasında yine şampiyonluğa giderken burada maçı kaybetmiştik ve büyük yara almıştık şampiyonluk yolunda yani Fenerbahçe'nin burada bir şanssızlığı var sanırım" ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu da, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Saadettin Saran ile geçmiş yıllardan iyi bir dostluğumuz var. Kendileri Türk futboluna çok önemli değerler kattı diye düşünüyorum ve kendilerini daha iyi yerlerde görmek istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız