SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Süsleniyor

0
Güncellendi - 2017-12-11 23:39:26
Malatya Süsleniyor
A- A+ PAYLAŞ

Güz dönemi çalışmaları ile Malatya’yı rengârenk bir görünüme kavuşturan Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Malatya genelinde yapmış olduğu çalışmalarla halkın büyük beğenisini kazanan Park Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, 2017 yılı içerisinde yapmış olduğu yeşillendirme, çiçek ve fidan dikimi çalışmalarıyla göz dolduruyor.

Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri 2017 yılı içerisinde özellikle Çevreyolu üzerinde bulunan kavşak ve orta refüjler başta olmak üzere Tecde ve Şehir Mezarlığı yolu ile Yusuf Özal Caddesinde çiçeklendirme ve ağaç dikim çalışmaları gerçekleştirdi. Ayrıca, vatandaşların yoğun olarak kullandığı İnönü Caddesi, Yaşam ve Spor Merkezi çevresi, Nikâh Sarayı çevresi, saat kuleleri ve çevrelerinde peyzaj düzenleme, yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmaları gerçekleştirdi.

Malatya genelinde yapılan çalışmalar kapsamında 10 bin 460 adet yapraklı ağaç, 5 bin 300 adet ibreli ağaç, 145 bin adet bodur ve çalı türü bitki, 2 milyon 220 bin mevsimlik çiçek ile 770 bin lale ve nergis soğanı dikimi yapıldı.

Malatya genelinde yaz kış yapmış olduğu çalışmalarla Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Malatya’nın görsel güzelliğini artırmak için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ali (6 yıl önce)
    Harika.Yapanların eline sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • black (6 yıl önce)
    Keşke bir de ara sokaklardan fotoğraf yayınlayacak cesaretiniz olsa. Bu gözboyamalara cahiller kanar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Kara (6 yıl önce)
    Mükemmel gözüküyor
    0
    0
    Yanıtla