SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabip Odası'nda Karaaslan Ekibi Devam

0
Güncellendi - 2020-07-14 04:57:33
Tabip Odası'nda Karaaslan Ekibi Devam
A- A+ PAYLAŞ

DOKTORLARIN MESLEK ODASINDA KADININ ADI YOK!. Malatya Tabip Odası'nda iki listenin yarıştığı olağan seçimli genel kurulu sona erdi. Dr. Öğr. Üyesi Erol Karaaslan’ın başkan adaylığında Hekimler Platformu ile Operatör Dr. Gökhan Gökçe’nin başkan adaylığında Etkin Malatya Tabip Odası Grubu’nun yarıştığı seçimlerde Mevcut Başkan Erol Karaaslan kullanılan 271 oyun  oyun 218'ini ’sini alarak yeniden Malatya Tabip Odası Başkanı oldu. Tabip Odası Başkanlığına aday bir diğer isim olan Dr. Gökhan Gökçe ise 53 oy aldı. Seçilen kurullarda kadın doktor olmaması dikkat çekti.

605 üyesi olduğu öğrenilen Malatya Tabip Odası seçimlerinde 271 üyenin oy kullandığı öğrenildi. Seçimler sonucunda Erol Karaaslan başkanlığındaki yönetim kurulu üyeliklerine Doktorlar Ahmet Göçmez, Yusuf Ziya Bahşi,  Kemal Şener, Yusuf Güler, Sefa Burak Kıyat ve Mustafa Kılıç seçildi.

Denetleme Kurulu: Prof.Dr. Ali Beytur, Prof.Dr. Aleaddin Polat, Op.Dr.Haydar Cemal Özdoğan.

Onur Kurulu: Prof.Dr. Ahmet Kızılay, Prof.Dr.Nusret Akpolat, Prof.Dr. Mahmut Durmuş, Prof.Dr. Recep Bentli, Uz.Dr. Mustafa Sezai Demirel.

Büyük Kongre Delegeleri: Op.Dr. Mustafa Eroğlu, Op.Dr. Turgut Murat Pektekin, Dr.Rahmi Meral, Uzm. Dr. İrşad Özen, Uz.Dr. Erhan Berk, Dr. Mehmet Deniz, Dr.Harun Kurt

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • G ali gürer (3 yıl önce)
    yeni görevlerinizden başarilar diliyorum güler optik gülali gürer
    0
    0
    Yanıtla
  • Nusret (3 yıl önce)
    Yine şelale bilsam deva birlikteliği olmuş helal tabip odasına
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep öztatar (3 yıl önce)
    Tebrik ederim Erol bey selamlar
    0
    0
    Yanıtla