SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Takımları 2'nci Grupta

0
Güncellendi - 2018-08-17 01:33:46
Malatya Takımları 2'nci Grupta
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2018-2019 sezonu grupları belli oldu. Buna göre, Malatya ekipleri Yeşilyurt Belediyespor ile Pütürge Belediyespor 2.Grup'ta mücadele edecek.

2018-2019 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig grupları belli oldu. 80 ilden 151 takımın katılacağı BAL'da 8 grup 14 takımdan, 3 grup ise 13 takımdan oluştu.

Gruplarını birinci sırada tamamlayan on bir ekibin karşılaşacağı Play-Off müsabakalarının ardından, dokuz takım TFF 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak.

22-23 Eylül 2018 tarihlerinde başlayacak 2018-2019 Spor Toto Bal müsabakaları fikstür çekimi ise Eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek.

14 TAKIM YER ALIYOR

Malatya'yı bu sezon BAL'da temsil edecek olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Pütürge Belediyespor, 2.Gruba düştü.

İkinci grupta; 1 Sivas, 1 Erzincan, 1,Tunceli, 1 Elazığ, 2 Malatya, 2 Kahramanmaraş, 1 Adıyaman, 2 Gaziantep, 1 Kilis, 2'de Şanlıurfa temsilcisi bulunuyor.

Grupta Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Pütürge Belediyespor'un yanı sıra Sivas Şarkışla Belediyespor, Erzincan Ulalar Belediye Gençlikspor, Tunceli Dersim 62 Spor, Elazığ Hankendispor, Kahramanmaraş 1920 Maraşspor, Kahramanmaraş Elbistan Belediyespor, Adıyaman Kahta Dirilişspor, Gaziantep Araban Belediyespor, Gaziantep Ankas İstiklalspor, Kilis Kilis Belediyespor, Şanlıurfa 11 Nisanspor, Şanlıurfa Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor takımları mücadele edecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız