SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Takımlarının Grubu Belli Oldu

0
Güncellendi - 2017-03-29 00:55:33
Malatya Takımlarının Grubu Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

U-17 Erkekler Türkiye Futbol Şampiyonası’nda Malatya’yı temsil edecek olan Battalgazi Belediyespor ile Adafı Kartalspor’un grupları belli oldu.

2016 - 2017 sezonu U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 74 ilden 124 takımın katılımıyla 6'şar takımlı 18 grupta 30 Mart -02 Nisan 2017,  4'er takımlı 4 grupta ise 31 Mart - 02 Nisan 2017 tarihlerinde olmak üzere toplam 22 grup merkezinde oynanacak.

İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Bolu, Balıkesir, Kütahya, Düzce, Eskişehir, Manisa, Afyonkarahisar, Muğla, Çorum, Aksaray, Kırıkkale, Sivas, Osmaniye, Hatay, Şanlıurfa, Muş, Erzurum, Giresun ve Trabzon grup merkezlerinde oynanacak. 1. kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olacak 22 takımın katılımıyla 2. kademe müsabakaları 4 merkezde oynanacak. 2. Kademe müsabakaları sonunda ise gruplarında birinci olan 4 takım final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR SİVAS GRUBU’NDA YER ALDI

U-17 Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı temsil edecek olan Battalgazi Belediyespor, 1. Kademe müsabakaları kapsamında Sivas Grubu’nda mücadele edecek.

30 Mart-2 Nisan tarihlerinde maçların oynanacağı grupta Battalgazi Belediyespor’un yanı sıra Kahramanmaraş ekibi 1920 Maraşspor, Kayseri ekibi İdman Yurduspor, Tokat ekibi Erbaa Güreş İhtisas Spor, Yozgat ekibi Bozokspor ve Kırıkkale ekibi MKE Kırıkkale takımları yer alıyor.

ADAFI KARTALSPOR OSMANİYE GRUBU’NA DÜŞTÜ

Malatya’yı U-17 Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda temsile den Adafı Kartalspor ise Osmaniye Grubu’nda yer aldı.

30 Mart-2 Nisan tarihlerinde maçların oynanacağı Osmaniye Grubu’nda Adafı Kartalspor’un yanı sıra şu takımlar bulunuyor: “Mersin Tarsusgücüspor, Adanaspor A.Ş., Hatay Karaağaçspor, Şanlıurfa Edessa 7 Yıldızspor, Gaziantep İstikrar Eğitim Gençlik.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız