SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Takvimi" Hazırlandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:01:55
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın kültürel, sosyal, ekonomik ve coğrafik özellikleriyle ilgili bilgilerin yer aldığı 'Malatya Takvimi', 2013 yılı için tekrar güncellenerek Malatyalıların istifadesine sunuldu. Bu kapsamda çeşitli oda, vakıf ve dernek başkanları ziyaret edilerek Malatya Takvimi hediye edildi. 

Konsey Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım, 2012 yılında hazırlanan takvimden farklı olarak bu sene takvim içinde yeni portrelere, yeni değerlere yer verdiklerini kaydederek, "Bizler su üstüne yazı yazmadık, kayalar üstüne yazı yazmadık, tarih de yazmadık. Ama Malatya'ya ilişkin değerleri Malatya'nın her gününe yazmaya çalıştık" diye konuştu.

Genel sekreterlikten yapılan açıklamaya göre, vatandaşlar 2013 yılı Malatya Takvimi'ni Kent Konseyi Genel Sekreterlik bürosundan ücretsiz bir şekilde temin edebilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız