SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Tanıtım Günleri' Sona Erdi

0
Güncellendi - 2017-10-15 21:39:48
'Malatya Tanıtım Günleri' Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda Malatya’daki tüm kamu kurum ve kuruluş, Oda ve STK’ların katılımıyla 12 Ekim Perşembe günü Ankara’da başlayan ‘Malatya Tanıtım Günleri’ 15 Ekim Pazar günü sona erdi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Malatya Tanıtım Günleri’ etkinliğine başta Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere İnönü Üniversitesi, ilçe belediyeleri, kamu kurum ve kuruluşlar, Oda ve STK temsilcileri ile özel sektör temsilcileri 50 dolayında stantla katıldı.

Malatya’nın bütün değerleriyle tanıtıldığı programda, adeta Ankara’da Malatya rüzgârı esti. Ziyaretçi izdihamının yaşandığı programa vatandaşların yanı sıra siyasetçi ve bürokratlar da yoğun ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi’nden etkin tanıtım

Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından organize edilen etkinlikte, Malatya Büyükşehir Belediyesi etkin bir tanıtım yaptı. Büyükşehir Belediyesi standının yanı sıra, MASKİ, MABESEM, Kent Konseyi için ayrı ayrı stant açan Büyükşehir Belediyesi, bu stantlarda Malatya’nın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi ile yan kuruluşları tarafından yapılan yatırım ve hizmetler çeşitli materyallerle tanıtıldı. MABESEM ve Kent Konseyi stantlarında ise burada yapılan çalışmalar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Büyükşehir Belediyesi standında ziyaretçilere başta kuru kayısı olmak üzere kayısı ürünleri ile tandır ekmeği ve diğer kuruyemişlerden ikram edildi.

Malatya ile ilçelerdeki tarihi ve doğal güzelliklerin yanı sıra kendine özgü değerleri açık alanda yapılan giydirmelerle ziyaretçilerin hizmetine sunulurken, kurulan ayrı bir çadırda ise Malatya yöresine ait yemek ve gıdaların satışı yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katılımıyla açılışı yapılan Malatya Tanıtım Günleri’ni 4 gün boyunca önemli isimler de ziyaret etti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM eski meclis başkan vekili Nevzat Pakdil, Malatya eski milletvekili H.Cemal Akın, Malatya eski valilerinden Ulvi Saran, Halil İbrahim Daşöz, büyükelçiler, yazarlar ve daha birçok devlet, siyaset ve spor adamının ziyaret ettiği Tanıtım Günleri’nde Malatya’ya övgüler yağdı.

Malatya’yı tekrar yaşıyoruz

Malatya Tanıtım Günleri’nin artık Ankara’nın klasiklerinden birisi olduğunu belirten Malatya eski Valisi Halil İbrahim Daşöz, tüm Malatyalılara selam gönderdi.

Malatya Tanıtım Günleri’ne heyecanla ve koşarak geldiklerini belirten Daşöz, Malatya’da büyük değişimler olduğunu da belirterek, başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Daşöz, “Malatya’yı tekrar yaşamak ve Malatyalı dostları tekrar görmek için bu etkinliğe geliyoruz. Çok da mutlu oluyoruz. Burada çok güzel görseller var. Bunlara bakarak Malatya’yı tekrar yaşıyoruz. Malatya’da çok büyük değişimler var. Başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere herkesi kutluyorum. Malatya ülkemizin en güzel illerinden birisi oldu. Her türlü değerleriyle de ülkemizin kalkınmasına büyük katkı sağlıyor. Tüm Malatyalılara selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır 2 gün boyunca ‘Malatya Tanıtım Günleri’ etkinliğine katılarak, gelen misafirleri karşılarken, ayrıca stantları gezerek, katılımcılar ve ziyaretçilerle sohbet etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız