SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Tehlike Altına Sokuldu"

A- A+ PAYLAŞ
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, ABD seyahatinden dönmeye hazırlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi ve “ Sayın Başbakanımız şu anda Obama ile görüşmeden dönüyorlar ve Türkiye’ye büyük bir ‘Aferin’ getiriyorlar. Çünkü ABD ve emperyalizm, kimseye kakalayamadığı füze kalkanını, Türkiye’ye kakaladı.” diye konuştu.
 
DP Lideri Zeybek yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:
 
“Sayın Başbakanımız şu anda Obama ile görüşmeden dönüyorlar ve Türkiye’ye büyük bir ‘Aferin’ getiriyorlar. Obama kendisinden çok memnun, çok seviyor. Çünkü ABD ve emperyalizm, kimseye kakalayamadığı füze kalkanını, Türkiye’ye kakaladı. Füze kalkanına karşı olmamak, ülkeye füze kalkanının gelmesine sevinmek, razı olmak, ahmaklıktır. Ahmak olmayan bir insan, buna sevinerek razı olmaz. ‘Bu işte ne var canım?’ diyen ahmaktır. 
 
Malatya’nın üzerine iki tane bela geliyor. Ey Malatyalılar, ey Malatya’nın içinde bulunduğu Türkiye, Türkiye halkı, bu belayı kabul etmeyin, buna razı olmayın. Yasalar içinde kalın ama direnin. Yani Malatya’da bulunan, AKP’li, DYP’li, CHP’li, MHP’li hangi partiye mensup olursa olsun, bütün yurttaşlarıma sesleniyorum: ‘Malatya tehlike altına sokulmuştur.’ Ne Recep Tayyip Erdoğan’ın, ne AKP’nin, hiç kimsenin Türkiye’nin başını belaya sokmaya hakkı yoktur. Bir gün bunlardan ötürü yargılanabilirler. 
Bu iki kalkan dedikleri radar, Türkiye’yi 1. Dünya Savaşı’na sokan iki Alman gemisi gibi. Yavuz ve Midilli adındaki bu gemilerde çalışanlara fes giydirildi, Osmanlı askeri süsü verildi ve Rus limanları bombalatıldı. Böylece emrivaki ile Türkiye bir savaşa sokuldu. Bu savaş, Avrupalı kapitalist devletlerin kaynak paylaşma savaşından başka hiçbir şey değildi. 
 
Osmanlı, işte bugünkü gibi, o dönem Türkiye’yi yönetenlere rol verildi. O iki tane gemi Türkiye’yi savaşa soktu. Şimdi, iki tane radar, Türkiye’yi savaşa sokmak üzere Malatya’ya konuşlandırılıyor. Savaşta birinci hedef Kürecik olacak. 
 
‘NATO için oluyor’ diyorlar, anlaşması ABD’nin Ankara Büyükelçisiyle imzalandı. Alt düzeyde tutuldu, gizlenmek istendi. İsrail meselesi aynı gün devreye sokuldu, karartıldı ve toplumdan gizlenmeye çalışılıyor. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız