SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Telekom Hatay Grubunda Mücadele Edecek

0
Güncellendi - 2018-06-18 01:23:34
Malatya Telekom Hatay Grubunda Mücadele Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Telekomspor, U17 Gençler 2. Kademe müsabakaları için Pazartesi günü Hatay’ın Samandağ ilçesine gidecek.

2017- 2018 Sezonu U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 22 takımın katılacağı 2. kademe müsabakaları, 19-22 Haziran 2018 tarihlerinde 6 takımlı Kütahya, Eskişehir, Hatay ve 4 takımlı Tokat grup merkezlerinde oynanacak.

Telekomspor Teknik Sorumlusu Cumali Dedeoğlu hedeflerinin Malatya’nın adını finallere yazdırmak olduğunu söyledi. U17 Gençler 2. Kademe müsabakalarına katılacak olan Telekomspor, turnuvanın hazırlıklarını tamamlayarak karşılaşmaların oynanacağı Hatay’a gidecek.

19-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek müsabakalarda Ergani Gençlerbirliği, Elazığ İl Özel İdare, Konya Karakartallar, Adana Seyhan Belediyespor ve Mersin Akdeniz Belediyespor takımlarıyla karşılaşacak olan Telekomspor teknik sorumlusu Cumali Dedeoğlu hedeflerinin finallere katılmak olduğunu söyledi. Dedeoğlu, “Son idmanımızı dün gerçekleştirerek hazırlıklarımızı tamamladık. Kahramanmaraş’ta mücadele eden kadromuzu muhafaza ederek 20 kişilik kafileyle Hatay’a hareket edeceğiz. Müsabakalar Samandağ ilçesinde oynanacak. Elimizden gelenin en iyisini yaparak Malatya’mızın ve Telekomspor’un adını inşallah finallere yazdıracağız” dedi.

Telekomspor, birinci kademe maçları kapsamında 7-10 Haziran tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta oynanan müsabakalarda Mersin Çiftlik Adonis, Hatay Karaağaçspor, Gaziantep Şahinbey Bossan, Diyarbakır DSİ Spor ve Şanlıurfa Gençlik takımlarına karşı mücadele etti.

  Malatya Telekomspor, grupta Diyarbakır DSİ Spor'u normal süresi 3-3 biten karşılaşmada, penaltı atışları sonucu 4-2 yenerek, U17 Türkiye Şampiyonası'nda ikinci kademeye yükseldi.

Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız