SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Temsili Hakediyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:07:03
A- A+ PAYLAŞ

1 Kasım seçimleri öncesinde  Milliyetçi Haraket Partisi’ne, Merkez Partisi’nden büyük katılım gerçekleşti.  Partiye katılımlar nedeniyle düzenlenen törende MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, “1 Kasım seçimleri anayasadan Türk adını çıkarmayı  düşünenlere gereken cevabı vereceğiniz seçimdir” dedi.

Seçimlere  kısa bir süre kala propaganda çalışmalarının hareketlendiği  Milliyetçi Hareket Partisi’ne, Merkez Partisi İl Başkanı ve 250 ye yakın partilinin üye olması nedeniyle düzenlenen törende  MHP Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ ile Elazığ Milletvekili  Yavuz Temizer  de katıldı.

Sıtmapınarı seçim bürosundaki törende katılımdan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden  MHP İl Başkanı Mehmet Erdem,  “Merkez Partisi il yönetimi ve üyeleri bugün partilerinden istifa ederek partimize katıldılar, teşekkür ederim. Allah 1 Kasım'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin yüzünü güldürsün, memleketimize huzur birlik beraberlik kazandırsın."dedi.  

MHP Elazığ milletvekilli Yavuz Temizer ise törende Malatya’nın 1 Kasım'da  milletvekili çıkarmasını çok istediğini vurgulayarak, "Değerli Malatyalı hemşerilerim MHP çıkardığı milletvekilleri haritasına göre Elazığ yalnız kaldı. Sizlerden hassaten ricam Elazığ'ı yetim bırakmayın, Maraş'la birleştirin. Kayseri ile  birleştirin. Hep birlikte 1 Kasım'da inşallah MHP' nin iktidarında buluşalım." şeklinde konuştu.

“1 KASIM'DA GEREKEN CEVAP VERİLECEK”

İktidarın Türkiye’yi tehlikeli bir noktaya  doğru götürdüğünü ve Türk halkının bu tehlikeyi gördüğünü  ifade eden MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, 1 Kasım seçimlerinde halkın gereken cevabı vereceğine inandığını sözlerine ekledi.

Malatya'nın, Türk Milliyetçileri tarafından  TBMM’de temsil edilmeyi çoktan hakkettiğini de vurgulayan  Milletvekili Özdağ, “Beni tanıyanlar bilir Malatya'nın bende ayrı bir yeri var. Uzun seneler hemen her yıl Malatya'ya konferanslara geldim. Rahmetli babamın bıraktığı yerden ben devraldım. Bugünlerde biraz ara verdik ama bundan sonra inşallah Malatya milletvekilliyle birlikte geleceğiz. Malatya, 1965 ten beri mücadele veren ülkücü hareketin bel kemiği yerlerden birisidir. Malatyada ülkücü hareketin tarihini yazamadan, anlamadan Türkiye de ülkücü hareketin tarihini anlamak mümkün değildir. Malatya da ülkücü hareket, Türk milliyetçileri en şerefli ve onurlu mücadelesini vermiştir. Malatya,Türk milliyetçileri tarafından, MHP tarafından TBMM'de temsil edilmeyi çoktan hak ediyor. Artık yeter. Milliyetçi Hareket Partisi'nin güzide temsilcilerini Malatya, Malatyalı seçmenler, Malatyalı ülküdaşlarımız inşallah bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisi'nin güzide temsilcileri olarak TBMM ye yollayacaklar. Değerli ülküdaşlarım 1 Kasım seçimleri Türk milletinin Anadolu üzerindeki egemenliğine meydan okuyanlara gereken dersi verme seçimidir. 1 Kasım seçimleri anayasadan Türk adını çıkarmaya düşünenlere gereken cevabı vereceğimiz seçimdir." şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu ise başarılı bir seçim propaganda süreci geçirdiklerini ve artık 1 Kasım seçimlerinde son sözü  halkın söyleyeceğini vurgulayarak, “Malatya halkı bütün yaşananların bilinci içerisinde, farkında. İktidara ve bu ülkeye yaşattıklarına tepkilerini 1 Kasım'da sandıkta göstereceklerdir. MHP her geçen gün güçlenerek iktidara yürüyor.”dedi.

Törende, daha sonra MHP’ye  katılan eski Merkez Partililere MHP parti rozeti takıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız