SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Teniste Pilot İl Olacak"

0
Güncellendi - 2016-04-18 18:05:04
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, geçmiş dönemlerde tenis sporunda Doğu Ligleri düzenlediklerini hatırlatarak, "Doğu Ligleri'ni güçlendirerek, devam edeceğiz. Bu noktada Doğu'da belirlediğimiz pilot iller arasında Malatya'da bulunuyor" dedi.

Bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya gelen Durmuş, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yla da bir araya gelerek, Malatya'da tenis sporunun son durumu hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Durmuş, tenis sporunun bölgede yaygınlaşması için çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, "Ben aslen Ağrı'lıyım. Ağrı’da büyüdüm yetiştim. Doğu ve Güneydoğu’daki siyasi ve sosyal sorunlarının bir çoğunun spor ile halledebileceğine inanan bir düşüncedeyim. Bende bu bölgenin çocuğuyum tenisin ve diğer branşlarında bu bölgede canlanması durumunda çocukların ve gençlerin her türlü kötülüklerden uzak kalacağı düşüncesiyle bundan önce biz Doğu Liglerini başlatmıştık. Bunu daha da güçlendirerek devam edeceğiz. Doğu’da belirlediğimiz pilot illerden birisi de Malatya’dır" şeklinde konuştu.

Malatya'nın tenis sporunda iyi bir gelişim kaydettiğini dile getiren Durmuş, "Malatya’dan oldukça gelişme haberleri alıyoruz.  Malatya’da Tenis branşının gittikçe de katılımın ve başarının yükseleceğine inanıyoruz. Desteklerinizin devamını bekliyoruz. Şimdiden vereceğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise, Malatya'da tenisi parlak günlerin beklediğini kaydetti.

Fındıklı, federasyonun desteğiyle 4-5 yıl içerisinde Malatya'da tenis sporunun büyük sıçrama yapacağına inandığını belirterek, "Malatya'da bundan sonra tenisi parlak günler bekliyor. Tenis Federasyonu'nun destekleri ve il müdürlüğümüzün katkılarıyla Malatya tenis sporunda büyük bir sıçrama yapacaktır" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

a9

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız