SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ticaret Lisesi Mezunlar Buluşması Hafta Sonu

0
Güncellendi - 2016-05-18 02:39:33
Ticaret Lisesi Mezunlar Buluşması Hafta Sonu
A- A+ PAYLAŞ

71 yıllık geçmişi bulunan Malatya Ticaret Lisesi'nin değişik dönem mezunları, bu hafta sonu Malatya'da biraraya geliyor.

Okulun 50 yıllık ve daha önceki dönem mezunlarına plaket de verilecek olan "Ticaret Lisesi Mezunları 50. Yıl Buluşması" adı altında organize edilen buluşma, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek.

Malatya'nın en köklü eğitim kurumlarından olan Ticaret Lisesi'nin tüm mezunlarına açık olan organizasyon için; Ali Seydi Polat başkanlığında Orhan Çekin, Fevzi Mutlu, İlyas Akdağ, Sevim Öğütçü Tura ve Battal Akıncı'dan oluşan bir tertip komitesi oluşturuldu.

Komite başkanı Polat, Malatya ve diğer illerdeki mezunlarla biraraya gelmek, tanışmak, hasret gidermek amaçlı olarak düzenledikleri buluşmada, 50 yıllık ve daha kıdemli mezunlara plaket verileceğini belirterek, buluşma programını şöyle açıkladı:

1. GÜN (21 Mayıs 2016 Cumartesi)

09.00- 10.00 Malatya Ticaret Lisesi bahçesinde nostaljik buluşma

-Okul Müdürünün konuşması

Daha sonra Eskimalatya Gezisi,

13.30- 14.30 arasında Eskimalatya Ziraat Meslek Lisesi Havuzbaşı'nda Battalgazi Belediyesi'nce verilecek öğle yemeği

Daha sonra Malatya'ya dönüş, Şire Pazarı Gezisi

-Yeşilyurt Belediyesi tarafından Kernek Şelale'de akşam yemeği

2. GÜN (22 Mayıs 2016 Pazar)

-09.30- 10.30 Mehmet Kavuk tarafından verilecek sabah kahvaltısı

-Gündüzbey Pınarbaşı İçmesuyu Kaptaj Tesisleri gezisi

15.30- 16.30 Büyükşehir Belediyesi'nce Dede Korkut Parkı'nda verilecek Gala Yemeği

- Gala töreninde 50. yılı dolduranlara plaket takdimi.

Tertip Komitesi başkanı Polat, organizasyonla ilgili bilgi almak isteyenlerin kendisini 0 505 350 67 44 no.lu telefondan arayabileceklerini bildirdi.

malatya ticaret lisesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • murat (7 yıl önce)
    malatyanın 50 sene önceki hali ne kadar modern. birde şimdi bakın. maalesef ortadoğunun en kötü ülkelerinden biri malatyada daha yaşanmaz hale geldi....
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet gerçekten modernlermiş..... Şimdi ise bilinçli insanlarımız dinlerinin emrettiği üzere vücut hatlarını belli etmeyen tesettüre büründükleri için sayıları parmakla gösterilecek kadar azalmış, hazımsız zihniyetliler tarafından ortadoğu ülkelerine benzetiliyorlar. Ülkemin insanı bu konuları aşalı 10 sene oldu. Siz hala aynı margarini kullanmaya devam ediniz. Saygılarımla....
    0
    0
    Yanıtla
  • Fevzi (7 yıl önce)
    Öğretmenlerimizi de arkadaşlarımızı da bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla