SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya TKDK 3'üncü Sırada

0
Güncellendi - 2016-03-15 02:55:13
Malatya TKDK 3'üncü Sırada
A- A+ PAYLAŞ

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Malatya İl Koordinatörlüğü, proje başvuru sıralamasında 42 koordinatörlük arasında 3'üncü sırada yer aldı.

İl Koordinatörü Murat Tunç, yaptığı açıklamada, IPARD-1'i bitirerek IPARD-2'ye geçtiklerini belirtti. IPARD 2'deki çağrıda Malatya'da 127 proje başvurusu yapıldığını anlatan Tunç, "Bu 127 proje ile Türkiye'de 42 koordinatörlük arasında 3'üncü olduk. Bu bizi sevindirdi. Bizim amacımız alınan proje sayılarında sıralamaya girmek değil. Amacımız aldığımız projelerin kabul edilirliği bakımından birinci sıraya getirmek. Onaylanan proje sayısında birinci sıraya getirmek. Bu anlamda aldığımız projelerin kaliteli olduğuna inanıyoruz. Biz bütün projelerle ilgileniyoruz" dedi.

Amaçlarının en fazla onaylanan projeye sahip koordinatörlük olmak olduğunu ifade eden Tunç, 127 proje içinde en fazla projenin et hayvancılığı ile ilgili olduğunu bildirdi. Tunç, 60 projenin et hayvancılığı, 58 proje kümes tavukçuluğu, 9'u da süt inekçiliği projesi olduğunu kaydetti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız