SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Trafiğinde Önemli Rahatlama Sağlayacak"

0
Güncellendi - 2017-12-23 04:55:34
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Güney Kuşak Yolunda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Güney Kuşak Yolu inceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ile ilgili şube müdürleri katıldı.

Malatya ulaşımında büyük bir rahatlama sağlayacak olan Güney Kuşak Yolunda çalışmalar etaplar halinde devam ediyor. 11,5 kilometre uzunluğundaki Güney Kuşak Yolunda alt yapı çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Malatya trafiğinde önemli bir rahatlama sağlayacak olan Güney Kuşak Yolundaki çalışmalarımız belli bir aşamaya geldi. MASKİ Genel Müdürlüğümüzün burada önemli çalışmaları oldu. MASKİ tarafından, deplase çalışmalarının yanında Üniversite, Çöşnük ve Fırat Mahallelerinin içme suyu ihtiyacını karşılayan ana isale hatlarında da yenileme çalışmaları gerçekleştirildi. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı kısımlarda ekiplerimiz kaldırım çalışmalarını sürdürüyorlar.” dedi.

Güney Kuşak Yolu devamında kamulaştırma çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Çakır, “Güney Kuşak Yolumuzun devamında batı istikametinde 39 evin kamulaştırılması için çalışmalarımız devam ediyor. Ev sahiplerinin birçoğu ile anlaşmalar sağlandı. Kamulaştırılan evlerde yıkım çalışmaları devam ediyor. 2018 yılı içerisinde herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde Güney Kuşak Yolu’nu %90 seviyelere getirmiş olacağız. Arkadaşlarımız hafriyat ve dolgu çalışmalarına devam ediyorlar. Malatya trafiğini önemli ölçüde rahatlatacağına inandığımız Güney Kuşak Yolu’nu 2018 yılı içerisinde araçlarımız daha fazla kullanacak.” şeklinde konuştu.

Kuzey Kuşak Yolu bitmek üzere

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Kuzey Kuşak Yolunda yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler vererek, “Kuzey Kuşak Yolundaki çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Hemzemin geçitler üzerine yapılan üst geçitler tamamlandı. 2018 yılı içerisinde bu yolumuzu asfaltlamaya başlayacağız. Asfaltlama çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Kuzey Kuşak Yolumuzu Çarmuzu bölgesinde hizmete açmış olacağız.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • bakkal (6 yıl önce)
    yeşilyurtta su evlere bağladınız çürümüş borulardan evlere su verdiniz toz toprak içinde kaldı haci bey hizmeti konaga yaptın hep su araçları gönderdin
    0
    0
    Yanıtla
  • Resul (6 yıl önce)
    Ben istanbuldan hergün haberler okuyup ve yorumlara bakıyorum.Bü yorum yazan arkadaşlar hiç mi güzel bir şey yapilmiyormu Bü adam en başarılı Büyükşehir Belediye başkanları içinde 5 olmuş Bü kadar acımasız olmamak lazım birşeyler yapiliyorki elestiriyorsunuz ben için önemli olan Malatya dır türkiyenin en az 60 iline gitmiş olarak söylüyorum her yıl Malatya geldiğimde mutlaka değişim görüyorum eleştirisin ama yapılan hizmetleri görmemezlikten gelmemek lazım ben gordugum en büyük eksiklik çarşı merkezin geridonusume sokmayip yapılan yama inşaatlar görüntü kirliliğidır yazın gelen güçle cad.trafiği kaldırmıyor otopark yetersiz ışıklar çalışmıyor .tam rezalet gelen misafırlar çarşıyı görüyor dolaşıyor fahri kayahani degil öncelikle çarşı merkezine el atilmali
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz 44 (6 yıl önce)
    5 yıldır bu yolu bitiremediler ayni dönemde başlayan 3 istanbul köprüsü bitti marmaray bitti havaalanı da biter ondan sonra 3 km yolu acariz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Adımdır hıdır. Elimden gelen bıdır. Ben de diyerem ki aha bu haberde olanlar ile yorum yapanlara baktığımda, BELEDİYE çok ama çok geride galmış. Yani ortada ne vizyon ve ne de misyon var. Daracık eğri böğrü bir yol! Yeşili yok! Bisiklet yolu yok! Burası yüksek rakımlı bir yer SEYRANI yok! Yaya/spor yolu yok! Engelli için imkânı yok! vs. bana göre de Dağ KEÇİ yolundan bir farkı yok! Takip edeni soranı denetleyeni de yok! Sadece aracı olanlar düşünülmüş! Onlarında bundan haberi yok! Heç yoktan eyi mıdır? Eyıdır. Eyıdır. Bu yolun bir de kuzey tarafı var. Ondan haberi olan var mı? Orada işler nasıl? 2019 seçimlerine gadar biter mi? Az daha unutuyordum! İyi hatırlattınız. Şu meşhur kuzey (bir zamanların sahil yolu! Hani Akçadağ kağıt fabrikasından başlayıp kömürhan köprüsüne kadar gidecek olanı- Hani iki nokta arasına da cetvel goymuşlardı. Babamın oğlu gelse bu doğrudan şaşılmayacaktı! Fahri Kayahan yolu gibi kıvırtılmayacaktı. Ne oldu. Durumu nedir? Bundan da kimsenin haberi yok! Eee… Ne diyelim! böyle kafaya böyle tıraş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sermet (6 yıl önce)
    Orada yolun üstünde yamaçta kimsesizler gibi duran ve insanlarla ilgisi olmayan TOKİ marifeti öksüz caminin fotosunu versene editör.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (6 yıl önce)
    Tecdede doğru düzgün ara yollar açılmadı aydınlatma yok. Hep bina park yok... Şehir parkı yapılacaktı nerede ?????
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim ilhan (6 yıl önce)
    resimde ki gibi değil çok dar yol bari burada alt yapıyı bitirin semt pazarları oluşturun hurdacı parkı var orada şimdiden yol çok dar kaldırım sevdanız bitsin bir şeye yaramıyor kalıcı spor salonları yapın kalıcı parklar yapın saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram 44 (6 yıl önce)
    ALLAH aşkına Bir tane düzgün yol görmeyeceğizmi yine yıla gibi olmuş neden bir ip çekip yollarımızı yapmıyoruz ACEMİLER
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    BENİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN TEK İSTEĞİM VAR.YATIRIMLARIN HEPSİNİ DURDURSUNLAR.ÖNEMLİ OLAN İHTİYACIN HARİCİNDE YATIRIM PARA HARCAMASIN BANKALARA OLAN FAİZ BORÇLARINI BİTİRSİNLER.MALATYA BELEDİYESİNİN ÇALIŞANLARININ 1 YILLIK MAAŞI KADAR BANKALARA FAİZ ÖDÜYORUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (6 yıl önce)
    ŞU FOTOĞRAFLARDA BİR TANE YEŞİLLİK GÖREN VAR MI ? ? ? HER YER BETON YAZIK BU ŞEHRE VALLAHİ YAZIK , 10 YIL SONRA ÇIKAR MALATYA YA İHANET ETTİK DERLER ARTIK .......
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (6 yıl önce)
    Başkanım Allah hayırlı etsin memleketimize. Yalnız ASFALT KALİTESİ İYİ OLSUN. MADEM İLK VE BÜYÜK PROJE bir kere yapılsın temiz yapılsın.Çökme olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Yapilan.proje.cok.guzel.hayirli.olsun.malatyama
    0
    0
    Yanıtla
  • Eco (6 yıl önce)
    Yamalama yöntemiyle gelecek planlanmaz proje yapın 50 -100 yıllık
    0
    0
    Yanıtla
  • Bemre (6 yıl önce)
    Ya arkadaş malatya da bir tane mesire alanı yok doğru düzgün yol yok mahalle araları yamalık asfalttan geçilmiyor millet 2018e girerken hala çamur ve pislik içinde yürüyor biraz maraş belediyesine bakında örnek alın orada akp malatyada akp 30 kmlik çevre yolunu maraş belediyesi 2 ayda hiç durmadan gece gündüz bitirecek malatya belediyesi projeleri tamamlayamıyor maraşa 1 yılda plaj, kayak merkezi mesire alanları karamanlı kavşağı çevre yolu sayamadığımız yüzlerce hizmet açılışı yapıldı Allah aşkına herkes bir baksın kiltepe mahallesi ilyas mahallesi melekbaba taş tepe mahallesi yeşiltepe buralarda yaşanırmı ana yollara bakıyorsunuz gerisi allaha emanet belediye ye ait bina aralarındakı arsalar allaha emanet hiç bir çalışma yok resmen insanlar buraları çöplük diye kullanıyor daire başkanları oturup malatyanın haline tepeden baksınlar ondan sonra istifa edip gitsinler yazıklar olsun aldığınız para helal mi ya bilmiyor yada beceriniz bu kadar 2017 DE BÜYÜKŞEHİRDE YÜRÜRKEN ÜZERİN ÇAMUR OLUYORSA ORANIN BELEDİYESİ ÇALIŞMIYORDUR.
    0
    0
    Yanıtla
  • ŞİŞOCAN 44 (6 yıl önce)
    Malatya O kadar gerideki bu yapılanlar nimetten sayılıyor. Çok değil yakın illere gidin bi görün ne yollar var hemde yıllar öncesinden yapılmış...Yazıklar olsun işten anlayan bir Alalhın Kulu gelemedi şu Malatyanın başına....
    0
    0
    Yanıtla
  • Karaçorlu (6 yıl önce)
    O duvara dikkat edin .yakında inşaallah yıkılmaz. Bu nasıl proje aman Yarabbi
    0
    0
    Yanıtla
  • Haluk (6 yıl önce)
    Sizde yaparsınız bizde görürüz dilo dilo yaylalar... Ötobüsun gideceği yer yok. Arabanın gideceği yer yok. Kapalı çarşının oraya bir üst geçit yapın. Sümer ilkokulunun orda bir geçiş yok. Bunlarımı bizmi söyleyelim? Bunu mu istiyorsunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Yol daha genis olmali ileriyi dusunun gunu degil
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Çok geç kalıyorsunuz çok.yol daha geniş olmalı ama neyse hiç yoktan iyidir.15 yıl önce yapmanız gerekenleri şimdi yapıyorsunuz.şimd yapmanız gerekenleride muhtemelen 20 yıl sonra yapacaksınız.
    0
    0
    Yanıtla