SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Treni Otomobile Çarptı

A- A+ PAYLAŞ

Kayseri'de, Malatya-Ankara seferini yapan yolcu treninin bir otomobille çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Otomobil içerisinde inceleme yapan jandarma ekipleri, boş bira şişeleriyle karşılaştı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Engir Gölü yakınlarında dün gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Mustafa Ş.'nin kullandığı 38 SH 633 otomobil, hemzemin geçitten kontrolsüz bir şekilde geçmeye çalışınca, Malatya-Ankara seferini yapmakta olan yolcu treniyle çarpıştı. Yaklaşık 150 metre rayların üzerinde sürüklenen otomobilin sürücüsü Mustafa Ş. kazada ağır yaralanırken, otomobilde bulunan Erkan Ç. ve Murat K. olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, jandarmanın yardımıyla da Erkan Ç. ve Murat K.'nın cesetlerini hurdaya dönen otomobilden çıkartarak ambulansa taşıdı. Talihsiz gençlerin cesetleri otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, alkollü olduğu belirlenen otomobil sürücüsü Mustafa Ş. ise ağır yaralı olarak Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Jandarmanın yaptığı inceleme sonrasında, otomobil içerisinde çok sayıda boş bira şişesi olduğu tespit edilirken, yolcu treninin makinisti ise ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız