SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Turizm Fuarı'nda

A- A+ PAYLAŞ
 
İzmir'deki Travel Turkey 2011 fuarında Malatya tanıtım standı da açıldı.
 
Fuar ve Malatya'dan katılıma ilişkin olarak Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından yayınlanan basın bülteninde şu bilgiler yeraldı:
 
"9-12 Aralık 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Travel Turkey İzmir 2011- Turizm Fuar Konferansı düzenlenen törenle kapılarını açtı. Bu yıl beşincisi düzenlenen ve turizm açısından önemli bir yere sahip olan Travel Turkey İzmir 2011 Fuarı’nın açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış katıldı. Fuarda, Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi işbirliği, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. ve Kültür Turizm Şube Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Malatya’nın tanıtım standı açıldı. 
 
“AMAÇ, MALATYA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TANITMAK”
Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, ikinci kez Travel Turkey İzmir Fuarı’na katıldıklarını ifade ederek, fuara katılmadaki amaçlarının Malatya’nın sahip olduğu her türlü doğal güzelliklerin, tarihi ve kültürel mirasın, hem yurt içinde hem de yurt dışına tanıtmak olduğunu kaydetti. Nalçacı, “Bu fuar Malatya’yı tanıtmak açısından büyük bir şans. İlimizi İzmir’de en iyi şekilde tanıtacağımıza inanıyorum. Fuarda kayısı ve kayısı ürünleri, Malatya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini, ilçelerinin yanı sıra organize ettiğimiz fuarları tanıtıyoruz” dedi. 
 
“FUARLAR TANITIM AÇISINDAN ÖNEMLİ”
Malatya Valiliği Kültür ve Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz ise fuara çok hazırlandıklarını belirterek, 4 gün boyunca Malatya’yı en iyi şekilde tanıtacaklarını söyledi. Cengiz, “Malatya’nın yanı sıra ilçelerimiz ve turizm işletme belgeli tesislerden tanıtıcı yayın topladık. Türkçe-İngilizce-İtalyanca hazırlanmış Arslantepe broşürü ile Türkçe-İngilizce hazırlanmış Malatya broşür ve haritası, poster ve CD’leri fuar ziyaretçilerine dağıtacağız. Böylesi fuarlar tanıtım açısından çok önemli. Biz bunu fırsata çevirerek en iyi şekilde ilimizin tanıtımını yapacağız” diye konuştu.
 
MALATYA STANDINA YOĞUN İLGİ
Yerli ve yabancıların yoğun ilgi gösterdiği Malatya standını, Malatya eski valisi Halil İbrahim Daşöz, Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, Bayraklı Kaymakamı Kağan Peker, Beydağı Kaymakamı Ali Cergibozan, İzmir Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal, İzmir Vali Yardımcıları, Gediz Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdullah Kavuk, İzmir MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Çabuk, İzmir Malatyalı İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Tektaş, İzmir Sağlık İl Müdür Yardımcısı Hacı Vakkas Benli, Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Malatya Kayısı Araştırma Geliştirme Tanıtma Derneği Başkanı Fehmi Yılmaz, Malatya Valiliği Protokol Müdürü Mehmet Türkoğlu, Prof Dr. Ahmet Tutan, emekli bürokrat Sinan Öztan, emekli vali yardımcısı Vahap Yıldırım, Malatyalı işadamı Vahap Kurt ile birçok Malatyalı standı ziyaret etti. 
Ziyaretçilere kayısı ikram edildi. 
 
600 KATILIMCI VAR
19 ülkeden 600 katılımcı ile 50'den fazla ilin katıldığı fuar, saat 10.00- 18.30 arasında, 11 Aralık'a kadar gezilebilecek. Kültürpark'taki İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda dört holde gerçekleşen fuarda, kentler ve ülkeler turizm değerlerini sergiliyor. 
 
MALATYA EKİBİ
Travel Turkey İzmir 2011- Turizm Fuarı’nda açılan Malatya standında, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Kültür ve Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz, Kültür A.Ş. İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Memet Pala, Kültür A.Ş. personellerinden Mahmut Karaca, Cahit Varol, Lütfü Acıbucu ve Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü personellerinden Hasan Hüseyin Yıldırım görev alıyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız