SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Türkiye'de Özel Bir Şehir"

0
Güncellendi - 2019-01-29 18:37:17
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, "Malatya'da yüzde 70'in üzerinde AK Parti'miz destek alıyor. Malatya, cumhurbaşkanımızın yanında tarafını her zaman net bir şekilde ortaya koymuş bir il. Malatya, Türkiye'de özel bir şehir. Çok sayıda siyasetçi, idareci ve cumhurbaşkanları çıkartmış bir il" dedi.

Türkiye'nin seçim atmosferi içerisinde olduğunu ifade eden Kahtalı, seçim sırasında da yapılacak çalışmalarda bütün kurumların hassas bir şekilde gayret edeceklerinden şüphelerinin olmadığını belirtti.

Milletvekili Kahtalı, Malatya'nın Türkiye'de özel bir şehir olduğunu kaydederek, "AK Parti olarak bugüne kadar yapılan seçimlerde olduğu gibi bundan sonradaki süreçte de adaylarımızla beraber tavırları net bir şekilde hareket eden, gerçekten AK Parti'ye gönül vermiş kardeşlerimizle birlikte, Malatyalı hemşerilerimizin tamamına hizmet götürmeyi kendisine şiar edinmiş kardeşlerimizle bu süreci devam ettireceğiz. Malatya'da yüzde 70'in üzerinde AK Parti'miz destek alıyor. Malatya, cumhurbaşkanımızın yanında tarafını her zaman net bir şekilde ortaya koymuş bir il. Malatya, Türkiye'de özel bir şehir. Çok sayıda siyasetçi, idareci ve cumhurbaşkanları çıkartmış bir il. Bu anlamda siyasetin önemli merkezlerinden birisi de diyebiliriz. Tarım anlamında baktığımızda, dünya kayısının yüzde 95'ini ihraç eden ülke olarak, dünyanın en önemli kayısı üreticisi durumundayız. Malatya'ya tarım anlamında büyük destekler veriyoruz. Malatya'mıza hükümet anlamında cumhurbaşkanımızın önemli katkıları var. Tarımdaki desteklerimiz daha da artarak devam edecek" diye konuştu.

Malatya'nın büyüyen bir kent olduğunu da dile getiren Kahtalı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Malatya, Doğu'nun Batı'sı, Batı'nın Doğu'su. Üçüncü organizesini yapan, toplam iki organizeden daha büyük bir organizeyi hayata geçireceğiz. Burada da 20 binin üzerinde istihdam sağlamış olacağız. Organize Sanayi Bölgeleri'nde 25 bine yakın istihdam var, yeni yapacağımız organize sanayide 20 binin üzerinde tekrar bir istihdam sağlamış olacağız. Ekonomi anlamda Malatya, önemli girdisi olan bir il. Atıl durumda olan Vagon Onarım Fabrikası yıllardır konuşulan bir meseleydi. Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle Vagon Onarım Fabrikası, Özelleştirme İdaresi tarafından Kızılay'a devredildi. Oraya Kızılay'ın yapacağı yatırımlarla beraber bin 500 kişiye istihdam sağlanmış olacak. Buradan da dünyanın tamamına konteynır ihracatı yapmış olacağız. Kuzey Çevreyolu bizim için çok önemli bir proje. Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte 15 gün önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza gittik, kendisini Malatya'ya davet ettik. Kış şartlarından dolayı sözleşme gereği, ihale şartlarından dolayı duruyor ama şubat sonu gibi tekrar başlayacaklar ve hızlı bir şekilde 54 kilometrelik o yolumuzu da hayata geçirmiş olacağız. Yine aynı şekilde Hekimhan-Kuluncak arasındaki yol çalışmaları devam ediyor. Doğanyol-Pütürge arasındaki 27 kilometrelik karayolunun çalışmaları sürüyor."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • VATANSEVER (5 yıl önce)
    Bu toplantıların masrafı kimlerden çıkıyor acaba biberin kilosu 17 tl olmuş yazık günah değilmi vatandaşa, toplantıyı yapan kişiler bu masrafı cebinden karşılasın bakalım kimler topantı yapacak REİS duy sesimizi
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet YILDIRIM (5 yıl önce)
    MALATYA SİZE YÜZDE YETMİŞ OY VERDİ DE SİZ MALATYAYA NE YAPTINIZ ELAZIĞA BAĞLAMADIĞINIZ BİR KURUMUMUZ KALDIMI BURASI BÜYÜK ŞEHİR AMA ŞEHİR HASTANESİ ELAZIĞA YAPILDI GURUR DUYUN MALATYANIN VEKİLLERİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (5 yıl önce)
    sandıklar açılınca görürsün
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim (5 yıl önce)
    malatyalılar Malatya şehrini yanlış yere kurmuşsa devlet neyapsın?
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA Lİ (5 yıl önce)
    Malatya hızlı TRENİMİZ nasıl oldu da Elazığ a gidiverdi anlam veremedim. Haberi duyunca şok oldum Elazığ vekilleri yolu çeviride de Elazığima gitti acaba bu nasıl bir iş oluyor sonrada diyorsunuz Malatya ya hizmet getiriyoruz trene binmek için Elaziami gideceğiz bari Battalgazi de oturanlardan Elazığ Hastanesi'ne gitsinler hizmet dediğin budur
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Ozel.sehir.elazig.1200,yatakli.hastahane.yapildi. Devlet.kuruluslarin.mudurlukleri.elazigda.demir. Celik.mudurlugu.sivasta..30.bin.malatyada.var. Bu.ozelik..lafta.deyil.icratta.devlet.hastanesi. Yikildi.hale.yapilmadi .
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmet (5 yıl önce)
    Malatya’da MHP yüzde 30 alırsa daha özel olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • O NASIL OLACAK,MHP ADAYI DAHİ YOK
    0
    0
    Yanıtla