SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Türküleri Konseri Verecekler

0
Güncellendi - 2016-01-24 19:14:21
Malatya Türküleri Konseri Verecekler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi  Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği  Korosu  Malatya’ya özgü türkülerden oluşan bir konser vermek için hazırlanıyor.

Malatya Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (MABESEM) bünyesinde kurulan  Türk Sanat Müziği Korosu geçtiğimiz aylarda  “Unutulmaz Şarkılar” konseri vererek sanat müziği severlere unutulmaz bir gece yaşatırken, şimdide   Türk Halk Müziği Korosu seslendireceği" Malatya Türküleri" konseri ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 3 aydan bu yana  Yaşar Büyükyolcu şefliğinde devam eden konser çalışmalarında, tamamen Malatya'ya özgü türkülerin seslendirileceği öğrenildi.

Malatya Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (MABESEM)'nde  son provalarını yapan  Türk Halk Müziği Korosu 29 Ocak Cuma günü saat 19:00 da Kongre ve Kültür Merkezinde ücretsiz olarak  müzik severlerin karşısına çıkacak.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız