SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Uçağında Kalp Krizi Geçiren Yolcu Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Malatya seferini yapan uçakta kalp krizi geçiren 78 yaşındaki Musa Karakaş isimli yolcu öldü

Edinilen bilgiye göre, TK 736 sayılı İstanbul-Malatya seferini yapan THY uçağında yolcu olarak bulunan Musa Karakaş (78), uçak Malatya Erhaç Havaalanına inmeden hemen önce kalp krizi geçirdi. Karakaş'a, ilk müdahaleyi Sağlık Yöneticileri Derneği Başkanı Onur Yarar yaptı. Ancak bütün çabalara karşın Karataş, kurtarılamadı.

Havaalanına çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, Karakaş'ın öldüğünü belirledi.

Kalp krizi geçiren hastaya uçakta müdahale eden Yarar, yaptığı açıklamada, Malatya'daki sağlık kuruluşlarını ziyaret etmek amacıyla bu ile gittiğini ifade etti. Seyahat esnasında uçağın pilotunun, yolculardan birinin kalp krizi geçirdiğini belirterek, uçakta doktor olup olmadığını sorduğunu kaydetti.

Bunun üzerine yanında bulunan iki doktor ile nefes darlığı çeken ve kalp krizi geçiren hastaya müdahale ettiklerini anlatan Yarar, yaklaşık 20 dakika süren müdahaleye rağmen hastanın kurtarılamadığını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız