SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Uçağında Panik!

A- A+ PAYLAŞ

THY'nin 07.25'de Malatya'ya gelmek üzere İstanbul'dan havalanan Efes adlı uçağı, yaklaşık yarım saat sonra türbülansa girince, uçakta büyük panik yaşandı. Ani basınç düşmesi üzerine oksijen maskeleri açılırken, birçok yolcu fenalık geçirdi. Ankara'ya zorunlu iniş yapmak isteyen pilot, Ankara havaalanının sis yüzünden uygun olmaması üzerine tekrar İstanbul'a döndü.

İçerisinde CHP'nin merkez ilçe kongresine katılmak üzere Malatya'ya gelmekte olan milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ile 80 civarında yolcunun bulunduğu, THY'nin Boeing 737-400 tipi uçağı, saat 07.25'de direkt olarak Malatya'ya uçmak üzere Atatürk Hava Limanından kalktı. Uçağın havalanmasından yaklaşık yarım saat sonra aniden uçakta sarsıntılar olmaya başladı ve bir anda iç basınç düştü, okssijen maskeleri açıldı. Birçok yolcu fenalık geçirirken, bazıları da aşırı basınç düşmesi nedeniyle rahatsızlandılar. Yaklaşık 5 dakika kadar süren bu durumun ardından Ankara Esenboğa Havaalanı'na zorunlu iniş yapmak üzere alçalmaya başlayan uçak, buranın da sisli olması yüzünden inemeyip, tekrar İstanbul'a döndü.

Meydana gelen bu olay nedeniyle, İstanbul'da bir süre kalan yolcular, daha sonra Boeing 737-800 tipi yeni bir uçak tahsisiyle Malatya'ya hareket ettiler. Yolcuların bazıları yaşadıkları sorun nedeniyle bu sefere katılmadılar. THY'nin tahsis ettiği Erzincan adlı yeni uçak yolcularını saat 12.10'da Malatya Erhaç Havaalanı'na indirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız