SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Üreticisi Sahipsiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:16:19
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'da ilçe ziyaretlerine devam ediyor. 
 
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Merkez İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ile birlikte CHP Battalgazi İlçe Başkanı Hüseyin Korkmaz, Doğanyol İlçe Başkanı Şahin Öz ve Yeşilyurt İlçe Başkanı Sinan Erkan'ı ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Doğanyol ilçesinde İlçe Emniyet Amirliği'ni ziyaret eden Ağbaba, polislerin polis haftasını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi. 
 
Veli Ağbaba, CHP Battalgazi İlçe Örgütü ziyaretinde yaptığı konuşmada, daha önce görev yapan yöneticilere teşekkürlerini ileterek, "Hem CHP'nin büyümesi için hem de benim Milletvekili olmam için büyük emek. harcadılar. Yeni yönetim kurulumuz Battalgazi'ye yeni bir heyecan getirirler. Hem eski yönetimi hem yeni yönetimi kutluyorum. Partimize yakışan şekilde ortak bir anlayışla çalışacağız" dedi.
 
Ağbaba, "TBMM'de Battalgazi ile ilgili konuşma yaptım. Verimli toprakları ile dünyaca ünlü kayısısı ile ünlü bir şehiriz. Ama 'kanalizasyondan su alınarak kayısısı sulanan mağdur edilmiş Battalgazi'nin Milletvekiliyim' dedim. Bu yanlış değil. Yıl 2012. Malatya Dünya kuru kayısısının yüzde 80'ini tek başına karşılıyor. Dünyada en etkili olduğumuz meyvemizin hala sulama suyu sorununu çözmemiş kent. İnsanları kanalizasyon borularını kırarak kayısı sulamaya zorluyorsun. Bu işkencedir. Eziyettir. Bu hakarettir. Bu zulümdür. İnsanlar mecbur kalıyor. Bu sorunu dile getirmeye devam edeceğiz. Battalgazi insanı çalışkandır. Toprağı var. Allahın vermiş olduğu iklimimiz var. Ama suyumuz yok. Bunu dile getireceğiz" ifadelerine yer verdi. 
 
SU POMPASI İÇİN ELAZIĞ'A
CHP Milletvekili Veli Ağbaba, "Çat barajı uzun yıllardır bitirilmiş değil. Malatya kendi doğal büyümesini sürdüremiyorlar. Adalet Bakanına 'Siz Malatya'ya istinaf mahkemeleri kuracağız' dediniz ama neden kurmadınız? dedim. Kendisi söz vermese de söz verenler var. Kimlerin söz verdiğini biliyoruz. Doğanyol'dan, Pütürge'den geliyorum. Onlarda da su sorunu var. Fakat onlar elektrikle sorunu çözmüşler. Ama elektrik fiyatlarından şikayetçiler. Borçlarını ödeyemedikleri için çoğu üretici icralık olmuş. İcrayı kapatmak için Elazığ'a gidiyorlar. Üreticileri mağdur etmek için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Su pompası ruhsatı almak için bile Elazığ'a gidiyorlar. Malatya üreticisi sahipsiz" dedi.
 
CHP'YE KATILIM..
Bu arada Malatya'da 200'e yakın gencin CHP İl Gençlik Kolları'na katıldığı bildirildi. 
     
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Melekoğulları Düğün Salonu'nda CHP İl Gençlik Kolları'na katılım için tören düzenlendi. 
     
Veli Ağbaba, törende yaptığı konuşmada, zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran kanunu eleştirdi.
     
CHP İl Başkanı Enver Kiraz da gençlik kollarının partideki önemine değindi. 
     
İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Yıldız ise gençlerin siyasetle ilgilenmesinin istenmediğini savunarak, özlemini duydukları gençlik kurultayını yaparak gençlerin siyasi alanda yer bulmasını sağlayacaklarını söyledi. 
     
Konuşmaların ardından CHP'ye katılan gençlere rozetleri takıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız