SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Uygunluk Verince.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:44:00
A- A+ PAYLAŞ

Samsun’da 2000’li yılların başında bir evin odasında ceset torbası imalatı yaparak faaliyete başlayan Hanımağa Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Gülben Üçüncü, şirketin işlerini büyüterek 8 ülkeye ihracat yapacak düzeye ulaşmasının, imal ettikleri ilk ceset torbalarına Malatya Devlet Hastanesi’nin ‘Uygunluk’ vermesiyle başladığını söyledi. 

Samsun’da yayımlanan Gazete Gerçek’e şirketin büyüme öyküsün anlatan Hanımağa Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Gülben Üçüncü, televizyonda cenazelerin kartonla taşındığını gözlemlediğini, oysa aynı dönemde Avrupa’da ceset torbası kullanıldığını belirterek, 2000 yılında evinin bir odasında ceset torbası imal ederek iş hayatına atıldığını belirtti. 

İmalata başladıktan sonra bu alanda AR-GE çalışması yapmaya önem verdiklerini kaydeden Hanımağa Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Gülben Üçüncü, ürettikleri ceset torbalarının o yıl Malatya Devlet Hastanesi’nde ‘uygunluk’ almasının firmasının büyümesinde dönüm noktası oluşturduğunu kaydetti. Gülben Üçünçü “İlk Malatya Devlet Hastanesi'nin ceset torbasına uygunluk vermesi bizi hırslandırdı. Daha sonra Sağlık Bakanlığı ve Genel Kurmayla yaptığımız anlaşmayla işimizi büyütmeye başladık" diye konuştu. 

Hedeflerinin dünya markası olmak olduğunu belirten Hanımağa Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Üçüncü, 8 ülkeye ceset torbası ve medikal tekstil ürünleri ihraç ettiklerini, Samsun’un ardından Diyarbakır ve Ordu’da birer fabrika kurarak üretime başladıklarını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • özcan çağlayan (8 yıl önce)
    selamlar Diyarbakır da şubeniz var mı varsa iletişim bilgiler rica edebilir miyim iyi çalışmalar.
    0
    0
    Yanıtla