SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Üzerinde Oyundu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:24:31
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gönül Birliği Derneği, dostluk toplantısını gerçekleştirdi. Gündüzbey Su Sesi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Malatya Gönül Birliği Derneği Başkanı Ali Seydi Turan, terör sorununun çözümüyle ilgili yapılan çalışmaların Türkiye’yi daha güzel günlere taşıdığını söyledi.

Turan, sürecin iyi değerlendirilmesi gerektiğini kaydederek, “Son üç aydır Türkiye’de hiçbir olay olmuyor. Artık şehit haberleri gelmiyor. İnşallah bundan sonra da şehit vermeyiz ve kardeşçe yaşarız. Bu güzel süreci iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

Malatya’nın zorlu süreçleri geride bıraktığını ifade eden Turan, şunları söyledi: “Malatya’mızı hep kötüleyen olaylar oldu. Biz bunları kınadık ve hep karşısında durduk. Bunların bir oyun olduğunu biliyorduk. Malatya’nın üzerinde oyunlar oynandığını biliyorduk. Malatyalıların birlik ve beraberlik içinde olması gerekiyor.” 

Toplantıya Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Sami Er, belde belediye başkanları, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtar dernekleri başkanları ile muhtarlar katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız