SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Üzerinde Oyunlar Var'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şubesi Genel Sekreteri Kamil Göksu,"Malatya’mızı dış güçlerin kötü emellerine alet ettirmeyeceğiz"dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen MASTÖB Ankara Şubesi Genel Sekreteri Kamil Göksu (fotoğrafta sağdaki) ve MASTÖB Ankara Şubesi Başkan Yardımcısı Zülfikar Sezen, Malatya'da 18 Nisan'da 3 kişinin katledildiği yayınevi baskını olayını değerlendirdiler.

Basın açıklamasını okuyan MASTÖB Ankara Şubesi Genel Sekreteri Kamil Göksu, "Malatya üzerine oynanan oyunları kınıyoruz. Malatya’mızı bu olaylara alet etmek çok yanlıştır. Malatya'yı bir cellat şehri olarak göstermek çok yanlıştır. Malatya tarih boyunca ülkeye hizmet etmiş birçok değerli insan yetiştirmiştir"şeklinde konuştu.

MASTÖB Ankara Şubesi olarak 6 Mayıs tarihinde Ankara'da Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğrencilerinin de organizesi ile Birleşmiş Milletler önünde basın açıklaması yapacaklarını söyledi.

Misyonerlik faaliyetlerine de temas eden Göksu, "Güney Afrika'da yapılan misyonerlik faaliyetlerinde, Güney Afrikalılar misyonerlere , 'Siz geldiğinizde sizin İnciliniz, bizim toprağımız vardı. Şimdi, sizin toprağınız bizim İncilimiz oldu' diyerek misyonerlik faaliyetlerinin ne boyutlarda olduğunu ortaya koymuşlardır"şeklinde konuştu.

Göksu, "Ancak misyonerlik faaliyetlerine canice karşılık verilmemeli. Osmanlı yüzyıllardır her türlü görüşten insanları bir çatı altında yaşatmayı başarmıştır"dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız