SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Üzerinden Nakil!

A- A+ PAYLAŞ

Kırşehir'de yapılan uyuşturucu operasyonunda, 1,5 kilogramlık eroini kemer ve ayakkabılarına saklayan 3 kişi gözaltına altına alınarak adliyeye sevk edildi.

Kırşehir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalar soncunda, bir uyuşturucu şebekesinin Kırşehir güzergahını doğu ve batı illeri arasında koridor olarak kullandığı belirlendi.

Polis ekipleri, bu güzergahta yolculuk yapan 3 kişiyi takibe aldı. Hakkari'den Van'a gelen uyuşturucu tacirleri, farklı otobüsler kullanarak Malatya'ya ulaştı. Buradan İstanbul otobüsü ile hareket eden 3 kişi, dün akşam saatlerinde Kırşehir'e geldiklerinde KOM Şube ekiplerince
gözaltına alındı. Gözaltına alınan A.U., R.Ö. ve A.M.'nin, üzerlerinde uyuşturucu madde taşıdıkları tespit edildi.

Şahısların kemerlerinin astar kısımlarında bantlarla sarılmış ve özenle dizilerek dikilmiş vaziyette 1,5 kilogram ağırlığında eroin bulundu. Ayakkabılarının taban kısımlarına da uyuşturucu madde saklayan 3 kişi, adliyeye sevk edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız