SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya ve Elazığ Otobüsleri Çarpıştı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya firması otobüsü, Elazığ firması otobüsüne çarptı, 1 ölü 3 yaralı.. Suçatı'ndaki kazada da 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

DARENDE YAKINLARINDA..
Kayseri'den Malatya yönüne gelmekte olan Mustafa Aslan yönetimindeki Elazığ firmasına ait 34 DG 0166 plakalı yolcu otobüsü, saat 20.50 sıralarında Darende ilçesi Yukarıulupınar Kasabası civarında, havanın karlı ve yolun buzlanması nedeniyle zincirli olmasına rağmen patinaj yaptı. Bunun üzerine sürücü, zinciri düzeltmek için durdu. Bu sırada Malatya yönünden Kayseri yönüne gitmekte olan Malatya firmasına ait Burak Cengiz yönetimindeki 34 LE 350 plakalı yolcu otobüsü, kaygan yolda kontroldan çıktı ve kayarak, kenarda duran Elazığ firmasına ait otobüse çarptı. Kazada Elazığ otobüsünde bulunanlardan 38 yaşındaki Sabit Özdoğan'ın öldüğü, Mesut Ösbey ve Feti Ahmet Kurnaz ile Malatya otobüsünün sürücüsü Burak Cengiz'in yaralandıkları bildirildi.

DOĞANŞEHİR YOLUNDA..
Doğanşehir-Malatya karayolunda da bir minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Malatya-Doğanşehir karayolu Suçatı mevkiinde meydana geldi. Cafer Kıran'ın kullandığı 44 HD 556 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen Varol Altukulaç yönetimindeki 44 DP 046 plakalı kamyon kafa kafaya çarpıştı.

Kazada minibüste bulunan Ali Demirtaş hayatını kaybederken, minibüs sürücüsüyle isimleri alınamayan 6 kişi yaralandı. Yaralılar Doğanşehir ve Malatya Devlet hastanelerinde tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız