SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya ve Elazığ'da Çalışmaları Eş Zamanlı Yürütüyoruz"

0
Güncellendi - 2020-02-24 01:52:51
A- A+ PAYLAŞ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, depremin yaşandığı Elazığ'da Rüstempaşa ve Mustafapaşa mahallelerinde devam eden binaların yıkımı ile çalışmaları inceledi, Sürsürü Mahallesi'nde yıkılan Dilek ve Petek Sitesi'nin yerine inşa edilecek, temel atma aşamasına gelen toplu konut proje alanında inceleme yaptı.

Kurum, "Malatya ve Elazığ'da çalışmalarımızı eş zamanlı olarak yürütüyoruz ve yıl sonuna kadar da vatandaşlarımıza sağlam, güvenli, yaşanabilir konutları inşa etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz." diye konuştu.

"Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle eş zamanlı olarak temel atma çalışması gerçekleştireceğiz." diyen Kurum, Elazığ'ın yeniden inşası ve ihyası için yapılması gereken her türlü çalışmayı, detayı düşündüklerini ve hızlı bir şekilde kararları sahada aldıklarını vurguladı.

Bakan Kurum, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnşallah hızlı bir şekilde gerçekleştireceğimiz projelerle vatandaşlarımızın sağlam, güvenli konutlarda oturmasını sağlayacağız. Tüm vatandaşlarımızın dertlerini, tasalarını dinleyecek şekilde süreci yönetiyoruz. Bir yıl sonra Elazığ, bugünden çok daha güzel, sağlam, güvenli konutları ve sosyal donatıları olan, vatandaşlarımızın mutlu yaşayacağı şehir haline gelecektir"

Kurum, projelerin, bölgenin kültürüne ve mimarisine uygun şekilde yapıldığına işaret etti.

Elazığ, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Eyp (4 yıl önce)
    Demirin üzerinde gezen bir tane akıllı uyarmamış mı kimseyi vah ülkem vah güya işi bilenler orda....
    0
    0
    Yanıtla